Projektor Epson EH-TW7100, biely

poštovné zadarmo bez ohľadu na zvolený spôsob dodania...
Cena s DPH
1 594 €
Cena bez DPH: 1 328,33 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
QUATRO - nákup na splátky
Kúpiť na splátky cez QUATRO
Kúpiť na splátky cez Home Credit
Kúpiť na splátky cez HOME CREDIT
Možnosť poistenia:
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 1 rok
158 €
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 2 roky
272 €
Predĺžená záruka o 1 rok
106 €
Predĺžená záruka o 2 roky
177 €
Kód produktu: 448860
Epson

Projektor Epson EH-TW7100, biely [V11H959040]

Projektor s rozlíšením 4K PRO-UHD

Cenovo dostupný a ľahko použiteľný projektor Epson EH-TW7100 s rozlíšením 4K PRO-UHD1 vám prinesie zážitky z veľkej premietacej plochy s vysokým kontrastným pomerom. S týmto projektorom s rozlíšením 4K PRO-UHD1 získate pokročilé funkcie za dostupnú cenu. S obrazom veľkosti až 500" si môžete vychutnať najnovší obsah v rozlíšení 4K, s bezkonkurenčnou kvalitou a vysokým kontrastným pomerom. Nastavenie obrazu nevyžaduje veľkú námahu, pretože môžete využiť funkciu posunu objektívu, optické priblíženie a korekciu lichobežníkového skreslenia. Projektor sa jednoducho nastavuje, dokáže streamovať obsah a o zvuk sa starajú zabudované reproduktory alebo funkcia Bluetooth.

O produkte

  • Vylepšite svoju domácu zábavu
    S týmto projektorom s rozlíšením 4K PRO-UHD1 získate pokročilé funkcie za dostupnú cenu. S obrazom veľkosti až 500" si môžete vychutnať najnovší obsah v rozlíšení 4K, s bezkonkurenčnou kvalitou a vysokým kontrastným pomerom. Nastavenie obrazu nevyžaduje veľkú námahu, pretože môžete využiť funkciu posunu objektívu, optické priblíženie a korekciu lichobežníkového skreslenia. Projektor sa jednoducho nastavuje, dokáže streamovať obsah a o zvuk sa starajú vstavané reproduktory alebo funkcia Bluetooth.

  • Úplný obraz
    Vychutnajte si jasný a živý obraz s týmto cenovo dostupným projektorom s rozlíšením 4K PRO-UHD1. Vďaka rovnako vysokému bielemu a farebnému svetelnému výkonu 3000 lúmenov poskytuje vysoký jas a intenzívne farby. Vysoký kontrastný pomer 100 000 : 1 zabezpečuje sýte odtiene čiernej farby a jasne prekreslené detaily tieňov. Funkcia interpolácie snímok zaisťuje ostrejší obraz v rýchlo sa pohybujúcich scénach.

  • Veľkoplošné zážitky
    Nechajte sa pohltiť pútavou zábavou na veľkej premietacej ploche v svojom domove. Tento projektor dokáže vytvoriť premietaciu plochu s veľkosťou až 500 palcov, zobrazuje obraz 2D aj 3D a pýši sa technológiou potlačenia šumu. Vďaka funkciám posunu objektívu, priblíženia a korekcie lichobežníkového skreslenia môžete mať obraz presne tam, kde potrebujete.

  • Jednoduché streamovanie obsahu
    Pripojením streamovacieho zariadenia k zadnej časti projektora môžete jednoducho, bez nutnosti nastavenia a bez čakania, začať s prehrávaním obsahu v rozlíšení 4K. Môžete tiež zobraziť obsah 4K z hernej konzoly, set-top boxu, prehrávača Blu-ray, tabletu či iného zariadenia prostredníctvom dvoch portov HDMI. Pripojte sa k svojmu zvukovému záznamu bezdrôtovo prostredníctvom rozhrania Bluetooth podporovaného zariadením SCMS-T.

  • Užívajte si až sedem rokov sledovania filmov
    Vďaka neuveriteľne dlhej životnosti lampy, ktorá minimalizuje potrebu výmen, sa môžete pozerať na film na veľkej premietacej ploche každý deň po nasledujúcich sedem rokov. Projektory Epson sú známe svojou spoľahlivosťou, takže sa nemusíte báť, že by vám unikla čo i len minúta z vášho obľúbeného filmu, hry alebo programu.

  • Jasný a živý obraz
    Projektory Epson s rozlíšením 4K PRO-UHD1 využívajú komplexný prístup k tvorbe obrazu, ktorý presahuje obyčajný príjem, spracovanie a premietanie obsahu v rozlíšení 4K. Skvelé obrázky sú výsledkom kombinácie technológií vrátane rovnakého jasu farieb a bieleho svetla, technológie 3LCD, kontroly kontrastu, HDR10 a spracovania farieb. Samotný biely jas nedokáže oživiť verné farby z každodenného života. Technológia 3LCD v projektoroch Epson prináša rovnako vysoký biely a farebný svetelný výkon (CLO), takže si môžete užiť živý a realistický obraz.

  • Inovácie, na ktorých záleží
    Vďaka technológii 3LCD majú projektory Epson výrazne vyššiu hodnotu farebného jasu než jednočipové projektory DLP. Preto projektory Epson ponúkajú trikrát jasnejšie farby, čo znamená živší a farebnejší obraz.

  • Obrázky bez blikania
    U 1-čipových a LED projektoroch sa môže vyskytovať „dúhový efekt“, ktorý môže spôsobiť, že niektorí ľudia v rýchlo sa meniacom obraze vidia rušivé blikanie. Projektory Epson zaisťujú plynulý obraz a používajú technológiu 3LCD, čo znamená, že „dúhový efekt“ nikdy nemôže vzniknúť.

Kľúčové vlastnosti

  • Technológia 4K PRO-UHD1 na zaistenie ostrého a jasného obrazu
  • Jednoduchá inštalácia a prístup k obsahu
  • Podsvietenie zabezpečuje lampa
  • Flexibilné funkcie zabezpečujúce kvalitu 4K za dostupnú cenu
  • Životnosť lampy je 5 000 hodín v úspornom režime
  • Vďaka LCD technológii bude obraz ostrý, dostatočne svetelný a ponúkne širokú paletu farieb
  • Vysoký kontrastný pomer 100 000:1

Technická špecifikácia
Rozlíšenie
Natívne rozlíšenie 1920 × 1080 px
Rozlíšenie displeja 3840 × 2160 px
Pomer strán 16:9
Kontrast 100 000:1
Projekčná plocha
Minimálna uhlopriečka obrazu 101,6 cm (40 ")
Maximálna uhlopriečka obrazu 1 270 cm (500 ")
Technológia
Technológia LCD
Zdroj svetla Lampa
Svietivosť 3 000 ANSI lm
Svietivosť v ECO neuvedené
Životnosť 3 500 h (145,83 d)
Životnosť lampy v ECO 5 000 h (208,33 d)
Hlučnosť 32 dB
Maximálna spotreba 387 W
Pripojenie
Typ pripojenia 2 x HDMI 1.4
Ďalšie pripojenie USB 2.0, Slúchadlový výstup, RS232, Bluetooth, USB Mini-B
Rozhranie
Grafické vstupy HDMI
Ostatné vstupy/výstup USB, Audio jack výstup, RS232
Ostatné
Umiestnenie Na strop, Na stôl, Na stenu, Na zem
Funkcie 3D
Výbava Reproduktory, Diaľkové ovládanie, Bluetooth
Rozmery 41 x 15,7 x 31 cm
Hmotnosť 6,9 kg

Obsah balenia:

  • Projektor Epson EH-TW7100
  • Napájací kábel
  • Diaľkové ovládanie s batériami
  • Dokumentácia
  • Plátno

Produktové video


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách