Pronty Nintendo SWITCH

39,99 €
32,99 €
Cena bez DPH: 27,49 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 472847
ClearEN dabing

Pronty [NSW]

Krásna podvodná adventúra


Pronty je dobrodružná hra, ktorá nasadzuje hráčov do role dvoch postáv: Prontyho, neohrozeného vodného tvora, a Bronta, jeho verného spoločníka s robotickým mečom. Hráči preberajú kontrolu nad Prontym a Brontom, aby sa vydali na prieskum podmorského sveta, ktorý je ohrozený toxickým odpadom a zmutovanými stvoreniami.

Hra sa odohráva vo fascinujúcom a záhadnom podmorskom prostredí, ktoré je navrhnuté s použitím farebného a čistého umeleckého štýlu, aby zdôraznilo krásu a tajomstvá tohto sveta. Hráči musia čeliť rôznym nebezpečenstvám a výzvam, ktoré sa na nich valia z rôznych strán.

Jednou z kľúčových funkcií hry je možnosť ovládania Bronta, ktorý je vyzbrojený robotickým mečom. S pomocou Bronta môžu hráči odraziť nepriateľov, odstrániť prekážky a chrániť Prontyho pred útokmi. Okrem toho hráči môžu odomknúť nové schopnosti a vylepšenia v Prontyho pamäťovej doske, čo im umožní vyvíjať stratégie, ktoré sa budú hodiť do každej situácie a herného štýlu.

Pronty je tiež sprevádzaný pôsobivou hudbou a zvukovými efektmi od skladateľa Behind the Screen Paula Su, ktoré pridávajú ďalšiu vrstvu atmosféry a napätia do hry.

Celkovo Pronty ponúka hráčom záživné hranie plné dobrodružstva, tajomstiev a akcie, ktorá ich zavedie do úplne nového sveta pod hladinou.

O hre

  • Unikátny bojový systém
    Prevzite kontrolu nad Prontym a Brontom Javelinom, bojovníkom so zbraňami, ktorý dokáže odraziť morské stvorenia kontaminované toxickým odpadom. Využite Bronta na odrazenie nepriateľov, zbavenie sa prekážok a ochranu Prontyho pred hrozbami.

  • Stále príde väčšia ryba
    Objavujte rôzne druhy bizarných tvorov vytvorených kombináciou morských živočíchov a odpadu. Zatiaľ čo niektorí sú ľahkými súpermi, neustále hrozí príchod väčšej a silnejšej hrozby... Bojujte s ohromujúcimi bossmi, aby ste obnovili nádej v prosperujúcej Royle a odhalili pravdu o príšerách a znečistení.

  • Vylepšujte Prontyho
    Objavte nové schopnosti a vylepšenia na Prontyho pamäťovej doske a vymyslite stratégie, ktoré sa osvedčia v každej situácii a pre každý herný štýl.

  • Nádherný podmorský život
    Preskúmajte ponorené podmorské mesto Royla v podvodnom zážitku Metroidvania. Preskúmavajte atmosféru plnú krásy a záhad, ktorá je vytvorená pomocou farebného a čistého umeleckého štýlu, ktorý zobrazuje tajomstvá podmorského sveta. Pri tomto objavovaní vás bude sprevádzať hudba od skladateľa Behind the Screen Paula Su.

Nintendo Switch Trailer

Trailer

TITUL OBSAHUJE NASLEDOVNÉ JAZYKOVÉ LOKALIZÁCIE:
EN dabingDE dabing

Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách