Zadný kryt 3mk Matt Case pre Samsung Galaxy A13, ružová

11,99 €
9,09 €
Cena bez DPH: 7,58 €
Kód produktu: 445680
3mk

Zadný kryt 3mk Matt Case pre Samsung Galaxy A13, ružová [3MK472203]








Zvýšená odolnosť
Aké sú vaše očakávania, keď si na svoj telefón nasadíte nové puzdro? Oceňujete odolnosť proti poškriabaniu, zmene farby a odtlačkom prstov? Chcete, aby puzdro perfektne sedelo, bolo vyrobené s dôrazom na detail a zachovalo si svoj pekný vzhľad po dlhú dobu? Preto je tu 3mk Matt Case.









Testovaná odolnosť proti pádu
Matt Case dokonale chráni váš telefón pri páde a absorbuje silu nárazu. Trieda odolnosti Absorber125™ potvrdzuje, že telefón chránený krytom Matt Case neutrpel žiadne poškodenie po 26-násobnom páde z výšky 125?cm. To je vyššia ako vojenská ochrana.








Jednoduché čistenie
Chvíľka nepozornosti a zase si dal fľak? Zoznámte sa s prvým puzdrom na trhu, ktoré ľahko udržíte v čistote. Vďaka vysokej kvalite spracovania ho môžete prať v práčke s iným oblečením alebo tkaninou. Žiadne drhnutie, žiadne silné čistiace prostriedky, žiadne kupovanie ďalšieho produktu.










Jednoduché bezdrôtové nabíjanie
Štruktúra Matt Case je kompatibilná s indukčnými nabíjačkami telefónu, čo vám umožní pohodlne nabíjať telefón bezdrôtovo bez vyberania puzdra.










Ochrana proti nečistotám
Matt Case je veľmi flexibilné a perfektne sedí na vašom telefóne a chráni ho pred škodlivými účinkami piesku a prachu. Obrazovku chránia mierne zvýšené okraje puzdra, kompatibilné s okuliarmi a 3mk fóliami.










Dizajnová precíznosť
Matt Case chráni všetky vyčnievajúce tlačidlá a štandard EasyClick™ Buttons zaručuje plnú citlivosť dotyku. Matt Case má tiež presné výrezy pre všetky potrebné telefónne zásuvky.










Ochrana objektívu
Matt Case má vyvýšené okraje okolo šošoviek. Kedykoľvek telefón odložíte, šošovky sa priamo nedotýkajú povrchu a sú dokonale chránené proti rozbitiu.


Obsah predajného balenia:

  • puzdro 3mk


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách