Zadný kryt 3mk Satin Armor Case+ pre Apple iPhone 14 Pro, transparentná

14,99 €
11,19 €
Cena bez DPH: 9,33 €
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 449570
3mk

Zadný kryt 3mk Satin Armor Case+ pre Apple iPhone 14 Pro, transparentná [3MK476799]

Vieme, že váš smartfón má rád cestovanie vo vrecku s vami a niekedy to môže byť aj nebezpečné. Neopatrný krok na mokrom horskom chodníku a pohroma je na dosah ruky. Preto je každá časť puzdra Satin Armor Case+ navrhnutá tak, aby chránila váš smartfón pred poškodením, aj keď vám spadne z výšky na skaly. To je skrátka prípad pre extrémne situácie. Presvedčte sa o tom sami!

O produkte:

  • Smartfón na vankúši
    K pádom môže dôjsť, pokiaľ je pristátie mäkké! S ohľadom na túto skutočnosť je puzdro Satin Armor Case + vybavené technológiou Shock Pocket, ktorá absorbuje silu nárazu vášho smartfónu na tvrdý povrch. Esteticky príjemné a funkčné priehlbiny v puzdre fungujú ako vankúše.
  • Kamera je vždy chránená
    Kto má rád smartfóny bez fotoaparátu? vy určite nie. Puzdro Satin Armor Case+ s vyvýšenými okrajmi okolo fotoaparátu, ktoré skvele tlmí nárazy a chráni objektív pred poškriabaním.
  • Priateľské pre tlačidlá a porty
    Vieme, že puzdro môže zhoršiť funkčnosť tlačidiel smartfónu. Stlačíte ich a nič sa nestane. Mimoriadne otravné. Puzdro poskytuje jednoduchý prístup ku všetkým portom a tlačidlám na vašom smartfóne. Zaručuje tiež vysokú citlivosť tlačidiel a plnú funkčnosť.

Obsah predajného balenia:

  • puzdro 3mk Satin Armor Case +


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách