Zadný kryt Clear Cover pre Samsung Galaxy A54 5G, transparentná

24,90 €
19,99 €
Cena bez DPH: 16,66 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 459833
Samsung

Zadný kryt Clear Cover pre Samsung Galaxy A54 5G, transparentná [EF-QA546CTEGWW]

O produkte

  • Odolný kryt v unikátnom tenkom prevedení
    Škrabance alebo náhodné poškodenie na váš telefón Samsung z rady Galaxy A54 môžu nenápadne číhať všade tam, kam sa s ním každý deň vydáte. Ich nežiaducej tvorbe však zabráni priehľadný zadný kryt s ultra štíhlym dizajnom, ktorý hravo pohltí možné nárazy či stlmí pád pri vykĺznutí telefónu z ruky a zároveň nebude nijako narušovať jeho pôvodný vychytaný dizajn..
  • Bezkonkurenčná kombinácia čistoty a ochrany
    Zachovajte prirodzenú krásu vášho telefónu omnoho dlhšiu dobu. Priehľadný kryt je vyrobený z materiálu, odolného voči poškrabaniu a zažltnutiu, ktorý navyše pôsobí zvonka i zvnútra. Cestu aj do toho najnáročnejšieho prostredia tak vaše zariadenie zvládne v pohode – a pritom bude neustále vyzerať skvelo.
  • Stane sa vaším umeleckým vyjadrením
    Nechajte prostredníctvom svojho krytu zrkadliť vašu jedinečnú osobnosť. Povoľte uzdu fantázii a vyzdobte si ho rozličnými nálepkami a vytvorte tak dizajn, ktorý vášmu okoliu naznačí, čo chcete vyjadriť a na čom vám záleží. Odvážnym nápadom a experimentom sa medze nekladú!
  • Spoločne k zelenším zajtrajškom
    Zakúpením originálneho príslušenstva Samsung pre sériu Galaxy A54 ochránite svoj telefón i našu planétu. Pri jeho výrobe sa v maximálnej možnej miere používajú recyklované materiály, vďaka čomu získal medzinárodný certifikát UL, ktorý označuje výrobky s nízkym vplyvom na životné prostredie a prírodný ekosystém.


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách