Zadný kryt Frame Cover pre Samsung Galaxy S23 Plus, čierna

49,90 €
27,99 €
Cena bez DPH: 23,33 €
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 457109
Samsung

Zadný kryt Frame Cover pre Samsung Galaxy S23 Plus, čierna [EF-MS916CBEGWW]

O produkte

  • Odráža vaše skutočné ja
    Doprajte svojmu telefónu ďalšiu vrstvu ochrany a vyjadrite svoj jedinečný štýl. Ochranný kryt Frame pre Samsung z rady Galaxy S23 predstavuje úplne nový koncept, ktorý prináša nevídané možnosti personalizácie vášho zariadenia pomocou vymeniteľnej zadnej strany, ktorú možno ozdobiť rôznymi motívmi. Dodáva sa v dvoch štandardných vyhotoveniach – jedno v čiernej a druhé v bielej farbe.
  • Doklady vždy poruke
    Je pre vás telefón zariadenie, ktoré nosíte všade so sebou? V tom prípade vás určite poteší kryt s integrovaným puzdrom na karty, vďaka ktorému nikdy nenecháte svoje dôležité dokumenty doma. Po vložení platobnej karty budete môcť na termináli vykonávať bezkontaktné platby rovnako ako s platobnou aplikáciou bez potreby jej inštalácie – stačí otočiť telefón v puzdre zadnou stranou k terminálu a máte hotovo.
  • Pohľad, ktorý zlepší deň
    Spestrite si svoj kryt rôznymi motívmi z filmov, televíznych seriálov, komiksov a iných značiek, ktoré si obľúbili milióny ľudí po celom svete. Spoločnosť Samsung spolupracuje s gigantmi zábavného a módneho priemyslu, takže zadnú stranu krytu môžete vždy dokonale prispôsobiť oblečeniu, ktoré máte na sebe alebo svojej nálade, a ihneď tak svojmu okoliu dať najavo, čo vás baví a poháňa vpred.
  • Spoločne k zelenším zajtrajškom
    Zakúpením originálneho príslušenstva Samsung pre sériu Galaxy S23 ochránite svoj telefón i našu planétu. Pri jeho výrobe sa v maximálnej možnej miere používajú recyklované materiály, vďaka čomu získal medzinárodný certifikát UL, ktorý označuje výrobky s nízkym vplyvom na životné prostredie a prírodný ekosystém.

Produktové video


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách