Zadný kryt Leather Cover pre Samsung S23 Ultra, čierna

59,90 €
34,99 €
Cena bez DPH: 29,16 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 457116
Samsung

Zadný kryt Leather Cover pre Samsung S23 Ultra, čierna [EF-VS918LBEGWW]

O produkte

  • Štýlová porcia luxusu a ochrany
    Doprajte svojej pokožke výnimočný zážitok zakaždým, keď vezmete telefón z rady Galaxy S23 do ruky. Zadný kryt z pravej kože dodáva vášmu zariadeniu ďalšiu vrstvu zabezpečenia a štýlu, chráni ho pred náhodným poškodením i poškriabaním a zároveň vkusne dopĺňa jeho už aj tak nádherný dizajn. Kryt je navyše k dispozícii v niekoľkých farbách, takže ho môžete ľahko prispôsobiť svojmu jedinečnému štýlu.
  • V dokonalej harmónii s telefónom
    Kožený kryt s mäkkou semišovou výplňou poskytuje vášmu telefónu dokonalé a bezpečné útočisko, v ktorom bude spoľahlivo chránený pred akýmkoľvek vonkajším poškodením – či už ide o vrtochy počasia, náhodné pády alebo nevzhľadné škrabance, ktoré môžu narušiť už inak úchvatný estetický dizajn vášho zariadenia.
  • Každý dotyk bude pohladením
    Zažite jedinečný pocit z prvotriednej textúrovanej kože, ktorá je mäkká a mimoriadne príjemná na dotyk, takže aj dlhé hodiny práce a zábavy s vaším telefónom budú naplnené nevídaným komfortom.
  • Spoločne k zelenším zajtrajškom
    Zakúpením originálneho príslušenstva Samsung pre sériu Galaxy S23 ochránite svoj telefón i našu planétu. Pri jeho výrobe sa v maximálnej možnej miere používajú recyklované materiály, vďaka čomu získal medzinárodný certifikát UL, ktorý označuje výrobky s nízkym vplyvom na životné prostredie a prírodný ekosystém.

Produktové video


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách