Zadný kryt Rugged Gadget pre Samsung Galaxy S23 Plus, titan (s odnímateľným úchytom)

59,90 €
34,99 €
Cena bez DPH: 29,16 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 457247
Samsung

Zadný kryt Rugged Gadget pre Samsung Galaxy S23 Plus, titan (s odnímateľným úchytom) [EF-RS916CBEGWW]

O produkte

  • Stvorený do náročných podmienok
    Radi sa stávate objaviteľmi nových miest a zachytávate svojím telefónom Samsung z rady Galaxy S23 fantastické zábery, ktoré obdivujú vaši priatelia či fanúšikovia na sociálnych sieťach? Alebo len chcete mať istotu, že vaše zariadenie na cestách neprekvapí nepríjemná nehoda? V oboch a ďalších prípadoch skvelo poslúži odolný ochranný kryt s odnímateľným úchytom na príslušenstvo. Ten telefón dokonale ochráni pred poškrabaním, pádom z výšky a iným nárazom, ktoré dôsledne absorbuje pogumovaný dizajn, schopný si hravo poradiť aj s tým najnáročnejším spôsobom používania.
  • Vylepší odolnosť, prinesie ďalšie funkcie
    Ochranný kryt nielenže zlepší odolnosť vášho zariadenia a stabilitu úchopu, ale rovnako prinesie aj možnosť využiť zadnú stranu pre získanie ďalších funkcií – či už ide o priehradku, kam môžete vložiť napríklad kreditnú kartu či lístky, alebo ju môžete vymeniť za držiak či stojanček – presne podľa vašich momentálnych potrieb.
  • Prispôsobte si ho množstvom doplnkov
    Pokiaľ budete chcieť kryt ešte ďalej vylepšiť, jednoducho k nemu pripojte špeciálne pútka a ďalšie príslušenstvo, ktorého motívy vychádzajú zo spolupráce spoločnosti Samsung s veľkými menami zábavného priemyslu. Vyberte si z rozsiahlej ponuky a nájdite doplnok, ktorý v maximálne možnej miere vyjadrí váš jedinečný štýl. Funkčné príslušenstvo následne zahŕňa napríklad aj externú spúšť fotoaparátu alebo stojanček pre pohodlné sledovanie videí bez nutnosti držať telefón v ruke.
  • Spoločne k zelenším zajtrajškom
    Zakúpením originálneho príslušenstva Samsung pre sériu Galaxy S23 ochránite svoj telefón i našu planétu. Pri jeho výrobe sa v maximálnej možnej miere používajú recyklované materiály, vďaka čomu získal medzinárodný certifikát UL, ktorý označuje výrobky s nízkym vplyvom na životné prostredie a prírodný ekosystém.


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách