Zadný kryt Silicone Cover pre Samsung Galaxy S23, orgovánovo modrá

39,90 €
17,99 €
Cena bez DPH: 14,99 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 457023
Samsung

Zadný kryt Silicone Cover pre Samsung Galaxy S23, orgovánovo modrá [EF-PS911TVEGWW]

O produkte

  • Viac ochrany vo veľkom štýle
    Dodajte svojmu telefónu Samsung z rady Galaxy S23 ďalšiu vrstvu ochrany a rozžiarte ho záplavou nádherných farebných odtieňov so silikónovým zadným krytom, ktorý ho ochráni pred náhodným poškodením a zároveň sa dokonale zladí s vaším vybratým oblečením. A keďže je vyrobený telefónu priamo na mieru, nemusíte sa báť, že by akýmkoľvek spôsobom blokoval prístup k jednotlivým ovládacím prvkom či akokoľvek bránil vo výhľade objektívom fotoaparátu.
  • Jemný na dotyk, krásny na pohľad
    Zadný kryt vďaka použitiu vysokokvalitného a mäkkého silikónu prinesie na dotyk jemný povrch, a zároveň výrazne zlepší prémiový dizajn vášho telefónu. Každodenná práca s ním bude nekonečným potešením.
  • Dokonale harmonické prepojenie
    Vziať si telefón do náročnejšieho prostredia nebolo nikdy jednoduchšie. Vďaka krytu, ktorý pevne obopína jeho telo, je plne chránený pred nevzhľadnými škrabancami, náhodnými pádmi alebo odreninami, takže ho budete môcť používať s väčším elánom a menšími obavami z toho, čo by sa stalo, keby.
  • Spoločne k zelenším zajtrajškom
    Zakúpením originálneho príslušenstva Samsung pre sériu Galaxy S23 ochránite svoj telefón i našu planétu. Pri jeho výrobe sa v maximálnej možnej miere používajú recyklované materiály, vďaka čomu získal medzinárodný certifikát UL, ktorý označuje výrobky s nízkym vplyvom na životné prostredie a prírodný ekosystém.

Produktové video


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách