Zadný kryt Silicone Grip Cover pre Samsung Galaxy S23 Ultra, čierna

49,90 €
27,99 €
Cena bez DPH: 23,33 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 457132
Samsung

Zadný kryt Silicone Grip Cover pre Samsung Galaxy S23 Ultra, čierna [EF-GS918TBEGWW]

O produkte

  • Štýlové pútko pre stabilnejší úchop
    Vrhnite sa do víru každodenných povinností s odolným silikónovým krytom zariadenia Samsung z rady Galaxy S23, ktorý je podporený praktickým pútkom pre istejšiu manipuláciu. Stačí, keď do pútka vsuniete dlaň a jednou rukou môžete ľahko vybaviť prichádzajúce hovory, odpovedať na správy alebo prehliadať sociálne siete.
  • Ako dotyk hodvábu
    Silikónový zadný kryt s pútkom sa mimoriadne príjemne drží – jeho hodvábne mäkký povrch poskytne vašim dlaniam komfortný pocit pri používaní aj počas dlhého pracovného dňa. Jednoducho pohodlie nadovšetko!
  • Prispôsobte si dizajn pútka podľa seba
    Vyjadrite svoje pravé ja a vyberte si z bohatej ponuky zábavných dizajnov ten svoj. Vymieňajte ich podľa nálady, alebo napríklad aktuálneho outfitu a buďte neustále trendy.
  • Spoločne k zelenším zajtrajškom
    Zakúpením originálneho príslušenstva Samsung pre sériu Galaxy S23 ochránite svoj telefón i našu planétu. Pri jeho výrobe sa v maximálnej možnej miere používajú recyklované materiály, vďaka čomu získal medzinárodný certifikát UL, ktorý označuje výrobky s nízkym vplyvom na životné prostredie a prírodný ekosystém.

Produktové video


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách