Quake (Enhanced) [Steam]

digitálna distribúcia
Cena s DPH
9,99 €
Cena bez DPH: 8,33 €
 
Kód produktu: 435804
BethesdaEN dabing
Hra vyžaduje pripojenie k sieti internet a aktiváciu v systéme Steam!

Quake (Enhanced) [Steam] [PC digital]



Quake®, vyvinutý oceňovaným id Software, je prelomová, originálna strieľačka z pohľadu prvej osoby v temnej fantasy, ktorá inšpiruje dnešné retro hry FPS. S Quake (Enhanced) si vyskúšajte autentickú, aktualizovanú a vizuálne vylepšenú verziu originálu.

Užite si originálnu, autentickú verziu Quake, teraz s podporou až 4K* a širokouhlého rozlíšenia, vylepšené modely, dynamické a farebné osvetlenie, vyhladzovanie, hĺbku ostrosti, originálny, atmosférický soundtrack a tematickú pieseň od Trenta Reznora a ďalšie . Nikdy nebol lepší čas hrať Quake.

Vlastnosti:

  • Zahrajte si kampaň Dark Fantasy - Ste Strážca, bojovník vyzbrojený mocným arzenálom zbraní. Bojujte proti skorumpovaným rytierom, zdeformovaným zlobrom a armáde skrútených tvorov v štyroch temných dimenziách zamorených vojenských základní, starovekých stredovekých hradov, žalárov plných lávy a gotických katedrál a hľadajte štyri magické runy. Až potom, čo nazbierate runy, budete mať silu poraziť dávne zlo, ktoré ohrozuje celé ľudstvo.
  • Získajte originálne a nové rozšírenia - Quake je dodávaný aj s pôvodnými rozširujúcimi balíkmi: „The Scourge of Armagon“ a „Dissolution of Eternity“, ako aj s dvoma rozšíreniami, ktoré vyvinul ocenený tím v MachineGames: „Dimension of the Past“ a úplne nový „ Dimension of the Machine“.
  • Objavte úplne novú expanziu „Dimension of the Machine“ - V najhlbších hlbinách labyrintu leží jadro lávy a ocele známe iba ako The Machine. Križiacka výprava v čase a priestore proti silám zla, aby spojila stratené runy, napájala spiaci stroj a otvorila portál skrývajúci najväčšiu hrozbu pre všetky známe svety - zničte ho ... skôr, ako zničí nás všetkých.
  • Užite si online a miestny multiplayer a co-op - Bojujte cez základnú kampaň Dark Fantasy a rozšíreniami v 4-hráčovej online alebo miestnej kooperácii na rozdelenej obrazovke a súťažte v čistom retro štýle s podporou pre 8 hráčov (online) alebo 4 hráčov (miestna rozdelená obrazovka) ) zápasy. Ponúka podporu dedikovaného servera pre online matchmaking a peer-to-peer podporu pre vlastné zápasy.
  • Získajte pôvodnú a Enhanced verziu - Hrajte akúkoľvek verziu Quake, ktorú uprednostňujete. Vlastníctvo Quake vám dáva prístup k Quake (Original), plne modifikovateľnej, nedotknutej verzii hry, ktorá je k dispozícii už roky, a Quake (Enhanced), nedávno vydanej verzii hry s vylepšeným vizuálom a upravenými doplnkami. , vylepšená podpora pre viacerých hráčov, crossplay, podpora ovládačov a ďalšie.



  • Názov vydavateľa: Bethesda Softworks
  • Názov vývojára ID Software
  • Dátum vydania: 31.05.2016
  • Pegi: 18
  • Žáner: Akčná/FPS

    Minimálne požiadavky:
    Operačný systém: Windows 10
    Procesor: Intel Core i5-3570 @3.4 GHz alebo AMD Ryzen 3 1300X @3.5 GHz
    Pamäť: 8 GB RAM
    Grafická karta: NVIDIA GeForce GTX 650 TI (2GB) alebo AMD HD 7750 (1GB)
    Pevný disk: 2 GB voľného miesta




    Jedná sa o digitálnu verziu hry Quake, kód vám bude zaslaný SMS správou alebo e-mailom.


    © 2021 Bethesda Softworks LLC, a ZeniMax Media company. Bethesda, Bethesda Softworks, ZeniMax and related logos are registered trademarks or trademarks of ZeniMax Media Inc. in the U.S. and/or other countries. QUAKE, id, id Software, id Tech and related logos are registered trademarks or trademarks of id Software LLC in the U.S. and/or other countries. All Rights Reserved.

  • TITUL OBSAHUJE NASLEDOVNÉ JAZYKOVÉ LOKALIZÁCIE:
    EN dabingDE titulky

    Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách