Rage [Steam]

digitálna distribúcia
Cena s DPH
9,99 €
Cena bez DPH: 8,33 €
 
Kód produktu: 436490
BethesdaEN dabing
Hra vyžaduje pripojenie k sieti internet a aktiváciu v systéme Steam!

Rage [Steam] [PC digital]

RAGE je prelomová strieľačka z pohľadu prvej osoby odohrávajúca sa v nie príliš vzdialenej budúcnosti po dopade asteroidu na Zem a zanechaní spustošeného sveta. Ocitnete sa v tejto obrovskej pustatine, aby ste objavili ľudstvo pracujúce na obnove proti takým silám, ako sú banditské gangy, mutanti a Úrad – represívny vládny režim, ktorý má osobitný záujem najmä o vás. Vďaka intenzívnej akčnej strieľačke z pohľadu prvej osoby, krkolomným bojom s vozidlami, rozľahlému svetu na preskúmanie a ohromujúcej grafike poháňanej revolučnou technológiou id Tech® 5 od id, RAGE sľubuje zážitok ako žiadny iný.

Svetoví lídri, ktorí sa obávajú celoplanetárneho vyhynutia z masívneho asteroidu smerujúceho k Zemi, stoja pred neúprosnou úlohou zabezpečiť prežitie ľudstva. Ponechané len niekoľko alternatív, život udržujúce struky naplnené vybranými ľuďmi sú pochované hlboko pod zemským povrchom. Ste jedným z vyvolených členov týchto moderných korábov a náhle vstúpite do vesmíru RAGE po tom, čo sa vynoríte sám. RAGE vám umožňuje zostať nažive vo svete plnom ľudí, ktorí vás uprednostňujú mŕtvych, a kombinuje silné rozprávanie s vzrušujúcou akciou.

Vlastnosti:

  • Viscerálna prestrelka a prieskum prvej osoby – postavte sa banditským gangom a hordám mutantov pomocou arzenálu exotických zbraní a špeciálnych predmetov, ako sú krídlové palice, osobné veže, strážne roboty a diaľkovo ovládané bombové autá.
  • Frenetický automobilový chaos pre 3. osobu – Spálite gumu cez pustatinu vo svojej vlastnej super bugine! Vylepšite a prispôsobte svoje auto špeciálnymi dielmi, lakmi a zbraňami, potom si otestujte svoje schopnosti v boji s klanmi banditov na štyroch kolesách a zúčastňujte sa smrteľných pretekov.
  • Rozsiahly zážitok – Okrem akcie z pohľadu prvej osoby a boja s vozidlami ponúka RAGE svet otvorený na objavovanie s jedinečnými postavami, vedľajšími úlohami a pútavým príbehom.
  • Grafika, ktorú treba vidieť, aby ste jej uverili – Nová technológia Megatexture, ktorá je poháňaná novým špičkovým motorom id Tech® 5 od id, oživuje rozľahlú pustatinu v nikdy predtým možných detailoch s akciou bežiacou pri ohromujúcich 60 snímkach za sekundu.


  • Názov vydavateľa: Bethesda Softworks
  • Názov vývojára ID Software
  • Dátum vydania: 04.10.2011
  • Pegi: 18
  • Žáner: Akčná/FPS

    Minimálne požiadavky:
    Operačný systém: Win XP SP3, Vista, Win 7
    Procesor: Intel Core 2 Duo alebo AMD ekvivalent
    Pamäť: 2 GB RAM
    Grafická karta: GeForce 8800, Radeon HD 4200
    Pevný disk: 25 GB voľného miesta




    Jedná sa o digitálnu verziu hry Rage, kód vám bude zaslaný SMS správou alebo e-mailom.


    © 2011 id Software LLC, a ZeniMax Media company. Bethesda, Bethesda Softworks, ZeniMax and related logos are registered trademarks or trademarks of ZeniMax Media Inc. in the U.S. and/or other countries. RAGE, id, id Software, id Tech and related logos are registered trademarks or trademarks of id Software LLC in the U.S. and/or other countries. All other trademarks or trade names are the property of their respective owners. All Rights Reserved.

  • TITUL OBSAHUJE NASLEDOVNÉ JAZYKOVÉ LOKALIZÁCIE:
    EN dabingDE dabing

    Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách