Razer BlackWidow V3 Mini HyperSpeed (Green Switch) Phantom Ed.

poštovné zadarmo bez ohľadu na zvolený spôsob dodania...
239,99 €
199,99 €
Cena bez DPH: 166,66 €
Nákupom získaš 10 bodov.
QUATRO - nákup na splátky
Kúpiť na splátky cez QUATRO
Kúpiť na splátky cez Home Credit
Kúpiť na splátky cez HOME CREDIT
HOME CREDIT AKCIA
Kód produktu: 461945
Razer

Razer BlackWidow V3 Mini HyperSpeed (Green Switch) Phantom Ed. [RZ03-03892000-R3M1]

BEZDRÔTOVÁ MECHANICKÁ HERNÁ KLÁVESNICA RAZER BLACKWIDOW V3 MINI - Phantom Edition

Kompaktná a praktická a dizajnovo zaujímavá - to je klávesnica Razer BlackWidow V3 Mini HyperSpeed Phantom Edition! Táto bezdrôtová mechanická herná klávesnica je vybavená najpokročilejšou bezdrôtovou technológiou na hranie hier s nízkou latenciou a hyperreaktívne vstupy - umožnené optimalizovaným dátovým protokolom, ultrarýchlou rádiovou frekvenciou a plynulým prepínaním frekvencií v najhlučnejšom, dátovo nasýtenom prostredí.

O produkte

  • Phantom Edition
    Ak hľadáte zaujímavú a cool klávesnicu tak je Razer BlackWidow V3 Mini HyperSpeed (Green Switch) Phantom Edition tá pravá klávesnica pre vás! Phantom edícia klávesnice sa vyznačuje takzvanými Phantom Key Caps čo zabezpečuje to, že popisy kláves budete môcť vidieť len po zapnutí RGB osvetlenia a bez zapnutia Phantom Key Caps je vrchná strana kláves v podstate čistá bez popisu čo dodáva tejto klávesnici svojský tajomný "fantómový" vzhľad. Bez zapnutého RGB osvetlenia klávesnice sú viditeľné jedine popisy funkcionalít kláves z bočnej strany samotných kláves.

  • Kompaktná a všestranná klávesnica
    Dostatočne kompaktná klávesnica pre akýkoľvek priestor a dostatočne všestranná z hľadiska funkcií – to je Razer BlackWidow V3 Mini HyperSpeed. Vychutnajte si bezproblémové hranie v elegantnom balení s bezdrôtovou 65% mechanickou hernou klávesnicou, ktorá predstavuje dokonalú rovnováhu formy a funkcie.

  • 65% Form Factor
    Bez funkčného riadku, domáceho klastra a numerickej klávesnice je táto klávesnica podobná 60% klávesnici, ale s jedným kľúčovým rozdielom – stále má klávesy so šípkami. Vďaka zachovaniu väčšej funkčnosti a zároveň kompaktnosti je Razer BlackWidow V3 Mini HyperSpeed ideálny pre minimalistické alebo menšie zostavy, kde je priestor na stole prvoradý.

  • Bezdrôtová technológia HyperSpeed
    Táto bezdrôtová 65 % mechanická herná klávesnica je vybavená našou najpokročilejšou bezdrôtovou technológiou pre hranie s nízkou latenciou a hyperresponzívnymi vstupmi – čo je možné vďaka optimalizovanému dátovému protokolu, ultrarýchlej rádiovej frekvencii a bezproblémovému prepínaniu frekvencií v najhlučnejšom, dátovo nasýtenom stave. prostredia. S našou podporou viacerých zariadení zefektívnite svoje nastavenie pripojením bezdrôtovej myši a klávesnice k jedinému dongle – funkciu, ktorú možno aktivovať v našich najnovších periférnych zariadeniach Razer HyperSpeed.

  • Green Switch
    Vypočujte si a cíťte uspokojujúcu spätnú väzbu pri každom stlačení klávesy, s klikavým, hmatovým dizajnom, ktorý ponúka optimalizované aktivačné a resetovacie body pre lepšiu presnosť a výkon pri hraní hier.

  • Razer Keycaps s bočnými potlačami
    Spárujte svoj výber prepínača s jednou z dvoch možností, pričom obe majú bočne vytlačené sekundárne funkcie pre ľahšiu orientáciu pri vykonávaní príkazov a klávesových skratiek.

  • Výdrž batérie až 200 hod
    Vychutnajte si dlhotrvajúci výkon bez ohľadu na to, či je v režime Razer HyperSpeed Wireless alebo Bluetooth, a minimalizujte prestoje vďaka nabíjaniu, ktoré sa z nuly do stavu úplne prepne za menej ako 5 hodín.

Technická špecifikácia
Typ pripojenia 3 režimy pripojenia (HyperSpeed, Bluetooth, USB-C)
Typ spínača Mechanické spínače Razer zelené
Výdrž batérie 200 hod
Materiál Hliníková konštrukcia
Vlastnosti Bezdrôtová technológia Razer HyperSpeed
Podpora viacerých zariadení Razer HyperSpeed
Plne programovateľné klávesy so záznamom makier za chodu
Doubleshot ABS klávesy
Funkcia podsvietenia Razer Chroma RGB
Razer Synapse 3
Možnosť herného režimu
1000 Hz Ultrapolling

Obsah balenia:

  • Klávesnica Razer
  • Príslušenstvo
  • Dokumentácia

Produktové video


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách