Herná myš Razer DeathAdder V2 X Hyperspeed

79,99 €
59,99 €
Cena bez DPH: 49,99 €
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 437208
Razer

Herná myš Razer DeathAdder V2 X Hyperspeed [RZ01-04130100-R3G1]



Z rodiny Razer Deathadder osvedčenej históriou

Obľúbený model hráčskej myši medzi eSports športovcami po celom svete. Preslávená pre jej ergonomický dizajn, rýchlu odozvu a skalopevnú kvalitu spracovania. Vybavená kvalitným optickým senzorom, ktorý má rozlíšenie 14000 DPI. Razer DeathAdder prichádza s Razer Mechanical Gen-2 Mouse prepínačmi. Prepínače sú navrhnuté pre najrýchlejšie časy odozvy pre hranie hier a pre dlhšiu životnosť až 60 miliónov kliknutí.

Ergonómia bez limitov

Ikonická ergonómia teraz prichádza s neobmedzeným ovládaním vďaka duálnemu bezdrôtovému pripojeniu cez ultrarýchle Razer HyperSpeed Wireless alebo Bluetooth a 7 programovateľným tlačidlám vrátane 2 nových tlačidiel na okraji s rýchlym prístupom.

Legendárny komfort

Ikonický tvar DeathAdder, ktorému dôveruje viac ako 13 miliónov fanúšikov po celom svete, priniesol nespočetným profesionálom viac víťazstiev než ktorákoľvek iná myš – vrátane trojnásobného majstra sveta v League of Legends, Fakera.


Nízka latencia, vysoká rýchlosť

Vďaka vysokorýchlostnej technológii Razer HyperSpeed Wireless používanej vo všetkých našich špičkových herných myšiach uvoľníte svoj skutočný potenciál s bezdrôtovým pripojením a ultra nízkou latenciou.

Skvelá výdrž batérií

Hybridný slot na batériu myši, ktorý je možné napájať na jednu batériu AA* alebo AAA, vám dáva možnosť dlhšej životnosti batérie alebo nižšej hmotnosti – to všetko v optimálnej polohe pre vyvážené rozloženie hmotnosti. Bezdrôtová ergonomická herná myš Razer Deathadder postavená na dlhé hry vám zaručí fungovanie celé veky, kým bude potrebné vymeniť batérie.




Vedeli ste?

Superhviezda League of Legends, Faker, používal Razer DeathAdder ešte predtým, ako sa stal profesionálom. Potom vyhral majstrovstvá sveta v rokoch 2013, 2015 a 2016 s ikonickou hernou myšou. Pozrite si, čo hovoria hviezdy o hernej myši Razer Deathadder:



Technická špecifikácia
Parametre
Orientácia:pre pravákov
Pripojenie:bezdrôtové dual-mode (2,4G a BLE)
Počet programovateľných tlačítok:7
Podsvietenie:Bez podsvietenia
Senzor
Typ:optický
Maximálna senzitivita:14000 DPI
Maximálna rýchlosť:300 IPS
Maximálne zrýchlenie:35 G
Switche
Typ:Mechanické - Razer Mechanical Gen-2Mouse Switch
Životnosť:60 000 000 kliknutí
Dimenzie
Hmotnosť:86 - 103 g
Rozmery:127 x 61,7 x 42,7 mm
Kompatibilita
Kompatibilita s dokmi:nie



Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách