Razer Naga X

99,99 €
59,99 €
Cena bez DPH: 49,99 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 419866
Razer

Razer Naga X [RZ01-03590100-R3M1]

Či už ste tank, liečiteľ alebo DPS, vždy buďte pripravení na raid s Razer Naga X - ergonomickou hernou myšou MMO so 16 programovateľnými tlačidlami. Ľahšia a vyzbrojená ďalšími funkciami!

16 PROGRAMOVATEĽNÝCH TLAČIDIEL

Mapujte základné klávesové skratky alebo makrá prostredníctvom aplikácie Razer Synapse 3 a majte tak na dosah ruky väčší arzenál príkazov a využite svoju pokročilú funkciu - Razer HyperShift - na zdvojnásobenie svojich vstupov pomocou sekundárneho profilu tlačidla, ktorý je možné prepínať.

ERGONOMICKÝ DIZAJN

Vďaka ľahšej a ergonomickej podobe Razer Naga X s hmotnosťou o 30% nižšou ako Razer Naga Trinity je každý pohyb bez námahy. Táto hráčska myš MMO, ktorá sa odporúča hráčom so strednými až veľkými veľkosťami rúk, sa najlepšie hodí pre tých, ktorí uprednostňujú štýly úchopu dlaňou alebo pazúrmi.

OPTICKÉ SPÍNAČE MYŠI 2. GEN RAZER

Vylepšené lepšou hmatovou spätnou väzbou, každé kliknutie teraz cíti a znie uspokojivejšie - ovládanie pomocou infračerveného lúča pre špičkovú dobu odozvy 0,2 ms. Pretože táto forma ovládania už nevyžaduje tradičný fyzický kontakt, odstraňuje potrebu oneskorenia odrazu a nikdy nespustí nechcené kliknutia, čo vám dáva lepšiu kontrolu a bezchybné prevedenie.

POKROČILÝ OPTICKÝ SNÍMAČ RAZER 5G

Senzor tejto hernej myši MMO, ktorý je vyrobený s presnosťou sledovania 99,4%, umožňuje tiež pokročilú úroveň presnosti, pretože ho možno kalibrovať pomocou aplikácie Razer Synapse nastavením prednastaveného alebo vlastného profilu povrchu myši.

Užite si hladký pohyb myši po akomkoľvek povrchu s nohami myši vyrobenými z najčistejšieho a najvyššieho stupňa PTFE. Tkané pre väčšiu flexibilitu a navrhnuté tak, aby produkovali minimálny odpor, budete môcť vykonávať rýchlejšie a plynulejšie potiahnutie pre prísnejšie ovládanie myšou.

naga



Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách