Razer Wolverine V2 Choma, Biely

179,99 €
115,99 €
Cena bez DPH: 96,66 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 444792
Razer

Razer Wolverine V2 Choma, Biely [RZ06-04010200-R3M1]

Ultimátna prispôsobiteľnosť

Je zábava vyhrávať, ak to nemôžete urobiť podľa seba? S Razer Wolverine V2 Chroma teraz spoznáte prispôsobiteľnosť novej generácie. Vďaka dodatočným premapovateľným tlačidlám, Razer Chroma RGB, vymeniteľným palcovým ovládačom a ďalším budete mať vždy z čoho vyberať, keď príde na rozprášenie konkurencie.



Kľúčové vlastnosti

  • Razer Mecha-Tactile Action Buttons a D-PAD
    Podobná technológia, ktorá sa nachádza v našich herných myšiach, ktorá poskytuje hypercitlivé ovládanie s tlmeným dotykom, tlačidlá Razer Mecha-Tactile Action Button a D-Pad umocňujú každý váš pohyb špičkovou presnosťou a ostrou hmatovou odozvou pre konkurenčnú výhodu.
  • Výborná životnosť
    Vybavené 3-miliónovým životným cyklom kohútika pre väčšiu odolnosť a zníženou spínacou vzdialenosťou o 0,65 mm – o 35 % menej ako má priemerný membránový ovládač – každé tlačidlo je jemne vyladené pre väčšiu presnosť, aby predviedlo váš skutočný herný potenciál.
  • 6 dodatočných multifunkčných tlačidiel
    Vďaka 4 ďalším spúšťačom a 2 premapovateľným nárazníkom prostredníctvom aplikácie Razer Controller Setup pre Xbox poskytuje ovládač všetky možnosti vstupu, ktoré potrebujete na rozšírenie svojho arzenálu príkazov.
  • Vymeniteľné kryty
    Vyberte si ten správny nástroj pre danú prácu a jednoducho vymeňte priložené kryty joystickov v závislosti od vášho herného štýlu a ergonomických preferencií. Vychutnajte si prirodzenejší a presnejší analógový pohyb bez ohľadu na to, ako paličky používate.
  • Mód Hair Trigger s Trigger-Stop switchmi
    Prepnutie dvoch posuvných zámkov na spodnej strane ovládača výrazne znižuje vzdialenosť hlavných spúšťačov – výhoda, ktorá vám umožňuje rýchlejšie odosielať príkazy spamom.
  • Vylepšená ergonómia
    Upravené rukoväte ovládača v tvare písmena L sú vybavené nekĺzavými gumenými držadlami pre bezpečné a zároveň svižné držanie – prirodzené ovládanie bez námahy pre celodenné hranie. Ergonomické rukoväte v tvare písmena L poskytujú väčšiu oporu vašim rukám a umožňujú ľahší prístup k nárazníkom a spúšťačom.
  • Razer Chroma RGB
    S 16,8 miliónmi farieb a súborom jedinečných svetelných efektov sa ikonický systém osvetlenia RGB Chroma dostal do domovov hráčov na celom svete a nechýba ani v ovládačoch Wolverine V2 Chroma.

ROZŠÍRENÁ KONFIGURÁCIA APLIKÁCIE

Stiahnite si aplikáciu Razer Controller Setup pre Xbox a prispôsobte si ovládač tak, aby zodpovedal vášmu štýlu hry. Ľahko premapujte tlačidlá, upravte svetelné efekty, ovládajte rachot motora a presne nastavte citlivosť.





Technická špecifikácia
Konektivita: Drôtové pripojenie
Kábel s dĺžkou: 3 m s odľahčením v ťahu
Konfiguračná aplikácia: Áno
Multifunkčné tlačidlá: 6 premapovateľných multifunkčných tlačidiel
Mechanické akčné tlačidlá: Akčné tlačidlá Razer Mecha-Tactile a D-PAD Razer Mecha-Tactile
Vymeniteľný D-PAD: Nie
Vymeniteľné joysticky: Áno
Spúšťacie zastávky: Režim vlasového spúšťača so zastavením spúšťania
Zvukový výstup: 3,5 mm analógový audio port kompatibilný pre xbox a pc (windows)
Vstup pre mikrofón: 3,5 mm analógový audio port kompatibilný pre xbox a pc (windows)
Puzdro na prenášanie: Nie
Hmotnosť: 270 g
Rozmery (Š x V x D): 105,8 x 65 x 161,5 mm


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách