Razer Wolverine V2 pre Xbox One, Chroma

179,99 €
159,99 €
Cena bez DPH: 133,33 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 437216
Razer

Razer Wolverine V2 pre Xbox One, Chroma [RZ06-04010100-R3M1]


Prispôsobte, kontrolujte a zvíťazte

Nie je zábava vyhrávať, ak to nemôžete urobiť po svojom. S Razer Wolverine V2 Chroma je teraz prispôsobiteľnosť na novej úrovni. Vyzbrojený dodatočnými premapovateľnými tlačidlami, Razer Chroma RGB, vymeniteľnými palcovými ovládačmi a ďalšími funkciami, budete mať vždy z čoho vyberať, keď príde na trhanie súperov.

Razer Mecha-Tactile Action tlačidlá a D-Pad

Podobná technológia, ktorá sa nachádza v Razer herných myšiach, ktorá poskytuje hypercitlivé ovládanie s tlmeným dotykom. Tlačidlá Razer Mecha-Tactile Action a D-Pad umocňujú každý váš pohyb špičkovou presnosťou a ostrou hmatovou odozvou pre výhodu nad súpermi.

6 dodatočných multi-funkčných tlačidiel

Vďaka 4 ďalším triggerom a 2 premapovateľným bumperom prostredníctvom aplikácie Razer Controller Setup pre Xbox poskytuje ovládač všetky možnosti vstupov, ktoré potrebujete na rozšírenie svojho arzenálu príkazov. Doprajte si konkurenčnú výhodu premapovaním multifunkčných tlačidiel tak, aby ste mali palce na stickoch pri vykonávaní základných herných akcií.


Výborná životnosť

Prepnutie dvoch posuvných zámkov na spodnej strane ovládača výrazne skracuje vzdialenosť hlavných spúšťačov – výhoda, ktorá vám umožňuje rýchlejšie odosielať spamové príkazy. Vybavené 3-miliónovým životným cyklom kohútika pre väčšiu odolnosť a zníženou spínacou vzdialenosťou o 0,65 mm – o 35 % menej ako má priemerný membránový ovládač – každé tlačidlo je jemne vyladené pre väčšiu presnosť, aby predviedlo váš skutočný herný potenciál.

Vylepšená ergonómia

Vyberte si ten správny nástroj a jednoducho vymeňte priložené kryty stickov v závislosti od vášho herného štýlu a ergonomických preferencií. Vychutnajte si prirodzenejší a presnejší analógový pohyb bez ohľadu na to, ako sticky používate. Upravené ergonomické rukoväte ovládača v tvare písmena L sú vybavené nekĺzavými gumenými držadlami pre bezpečné a zároveň svižné držanie – prirodzené ovládanie bez námahy pre celodenné hranie. Navyše poskytujú väčšiu oporu vašim rukám a umožňujú ľahší prístup k bumperom a triggerom.



Jednoducho skvelé prispôsobenie

Stiahnite si aplikáciu Razer Controller Setup pre Xbox a prispôsobte si ovládač tak, aby zodpovedal vášmu štýlu hry

Technická špecifikácia
Pripojenie káblové
Konfiguračná aplikácia Áno
Multifunkčné nastaviteľné tlačidlá 6
Typ tlačidiel Razer Mecha-Tactile Action a Razer Mecha-Tactile D-Pad
Vymeniteľný D-Pad Nie
Vymeniteľné krty stickov áno
Trigger stop Hair Trigger Mode s trigger stop
Zvukový výstup 3.5 mm analógový audio port kompatibilný s Xbox a PC (Windows)
Vstup mikrofónu 3.5 mm analógový audio port kompatibilný s Xbox a PC (Windows)
Dĺžka kábla 3 m
Hmotnosť 270 g
Rozmery (Š x V x D) 105,8 x 65 x 161,5


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách