Republique (Anniversay Collector’s Edition) Nintendo SWITCH

99,99 €
79,99 €
Cena bez DPH: 66,66 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 451931
LimitedEN dabing

Republique (Anniversay Collector’s Edition) [NSW]

O hre

Prijmite hovor od Hope, ženy uväznenej v tajomnom totalitnom štáte. Nabúraním sa do prepracovanej sledovacej siete preveďte Hope sieťou nebezpečenstva a podvodu v piatich napínavých epizódach.

Republique je vzrušujúce a aktuálne dobrodružstvo, ktoré skúma nebezpečenstvá vládneho dohľadu vo veku internetu. Nabúraním sa do prepracovanej sledovacej siete tohto tajného národa začnú hráči a Hope zradnú a vzrušujúcu cestu k slobode!




Kľúčové vlastnosti

  • Pomôžte Hope pri úteku
    Hráči chránia Hope a pomáhajú jej pri úteku získaním kontroly nad všetkými sieťovými zariadeniami a riešením komplikovaných hádaniek. Hráči sa môžu nabúrať do bezpečnostných kamier, vypnúť svetlá, odpočúvať hovory, privolať výťahy a zabuchnúť dvere na Hopeových prenasledovateľov.

  • Hra od špičkových vývojárov
    Hra République je vyvinutá tímom veteránov v tomto odvetví, ktorí pracovali za hrami AAA, ako sú Metal Gear Solid, Halo, FEAR, a špičkovými videami, ako je televízny spot Skyrim a ikonické reklamy „siluety“ pre iPod. Hráči budú môcť počas hrania hry odpočúvať aj interaktívne komentáre vývojárov.

  • Pútavý príbeh
    République je viac než len akčná RPG hra. Vytvorením herného systému, ktorý poháňa symbiotický vzťah medzi Hope a hráčom, sa hráči viac angažujú ako Hopein ochranca. Okrem hlavného príbehu môžu hráči pomôcť Hope zbierať „zakázané“ knihy, kazety a ďalšie unikátne predmety, ktoré ešte viac ponoria hráčov do tohto futuristického dystopického sveta.


Anniversay Collector’s Edition obsahuje:

  • Hra Republique
  • Blu-ray dokument
  • Manifest Republique
  • Pohľadnice

Trailer


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách