Road Redemption Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Road Redemption - PS4
49,99 €
43,99 €
Cena bez DPH: 36,66 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 431792
TripwireEN dabing

Road Redemption [NSW]

Veďte svoj motocyklový gang na epickej ceste po celej krajine, v tomto jazdno-bojovom dobrodružstve. Zarábajte peniaze dokončovaním závodov, atentátov, lúpeží a ďalších výziev, ktoré Vám budú stáť v ceste. Vďaka koristi si môžete vylepšovať svoju postavu, motocykel alebo zbrane.

One Life to Live - Riadenie motocykla v rýchlosti 100 km/h pri pokuse zasiahnúť niekoho kovovou rúrou je nebezpečné a smrť môže prísť veľmi rýchlo. Neexistujú žiadne ďalšie životy ani pokračovania. Našťastie, vždy, keď zomriete, môžete všetky získané skúsenosti použiť na vylepšenie postavy, motocykla alebo zbraní. V režime pre viacerých hráčov môžete spolupracovať alebo bojovať, rozhodnutie je len na Vás.

Príbeh sa odohráva v postapokalyptickej Amerike, kde vládne brutálny diktáror. Bez toho, aby to niekomu povedal, sa Váš vodca rozhodol ísť do hlavného mesta a pokúsiť sa o atentát. Keď ho vláda chytí, následky pre Vás gang a pre všetkých, ktorých milujete budú zničujúce. Pretekajte stovky kilometrov nebezpečných diaľníc, aby ste vypátrali Vášho vodcu skôr, ako to urobí vláda.

Čo urobíte je len na Vás. Pokúsite sa ho zastaviť v záujme ochrany svojej rodiny a priateľov? Alebo sa k nemu pripojíte v riskantmom pokuse o ukončenie útlaku raz a navždy?




Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách