Romancing SaGa: Minstrel Song Remastered Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Romancing SaGa: Minstrel Song Remastered - PS5
Cena s DPH
59,99 €
Cena bez DPH: 49,99 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 458516
SquareEN titulky

Romancing SaGa: Minstrel Song Remastered [PS4]

O hre

Pôvodná skladba Romancing SaGa – Minstrel Song obsahovala mnoho prvkov série SaGa, ako napríklad mechaniku Glimmer a Combo, a bola považovaná za stelesnenie série, keď bola prvýkrát vydaná. Bezplatný systém scenárov, ktorý vám umožní vytvoriť si vlastný príbeh, zostáva jadrom hry a umožní vám vybrať si jedného z ôsmich protagonistov s úplne odlišným pôvodom a príbehom a potom sa vydať na jedinečnú cestu.

Táto remastrovaná edícia sa vyvinula vo všetkých oblastiach, obsahuje vylepšenú HD grafiku a množstvo vylepšení na zlepšenie hrateľnosti. Vďaka tomu je hra vysoko odporúčaná ako pre fanúšikov originálu, tak aj pre nováčikov v sérii SaGa.


Príbeh

Prvotný stvoriteľ Marda splodil krajinu Mardias. V minulých vekoch otriasla touto krajinou mocná bitka, keď Elore, kráľ bohov, bojoval s tromi zlomyseľnými božstvami: Smrťou, Saruinom a Schirachom. Po dlhom a zdĺhavom boji boli Smrť a Schirach zapečatení a zbavení moci, pričom posledné božstvo Saruin bolo tiež uväznené silou osudových kameňov a vznešenou obeťou hrdinu Mirsu. Od tejto titánskej bitky ubehlo 1000 rokov.

Osudové kamene ležia roztrúsené po celom svete a bohovia zla opäť ožívajú. Osem hrdinov sa vydáva na vlastné cesty, akoby ich viedla ruka osudu. Aké príbehy budú títo dobrodruhovia tkať v obrovskej sérii Mardias? Vy ste jediný, kto môže rozhodnúť!

Nové herné prvky

  • Čarodejnicu Aldoru je teraz možné naverbovať!
    Čarodejnica Aldora, ktorá kedysi cestovala spolu s legendárnym hrdinom Mirsom, sa objavuje vo svojej pôvodnej podobe. Zažite nové udalosti, kde rozpráva o cestách Mirsy z prvej ruky.

  • Jedinečné a zaujímavé postavy sú teraz hrateľné!
    Fanúšikom obľúbený Schiele sa konečne pripojí k vašim dobrodružstvám a postavičky ako Marina, Monica a Flammar sa teraz dajú tiež naverbovať.

  • Vylepšení bossovia!
    Niekoľko bossov sa teraz objavuje v super výkonnej vylepšenej verzii! Postavte sa týmto hrôzostrašným protivníkom v novom usporiadaní bojovej hudby.

  • Vylepšená hrateľnosť!
    Boli pridané rôzne nové funkcie, aby bol váš zážitok z hry ešte pohodlnejší, ako napríklad vysokorýchlostný režim, mini mapy a možnosť „Nová hra +“, ktorá vám umožní preniesť si váš pokrok, keď budete hru hrať znova.

  • A ešte viac...
    Nové triedy na rozšírenie hrateľnosti.


Trailer


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách