Rune Factory 3 Special Nintendo SWITCH

39,99 €
30,99 €
Cena bez DPH: 25,83 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 454527
MarvelousEN dabing

Rune Factory 3 Special [NSW]

O hre

Usaďte sa v idylickom fantasy meste ako mladý dobrodruh s monštruóznym tajomstvom v Rune Factory 3, remastrovanom pre novú generáciu na Nintendo Switch!

Úplne nové funkcie v Rune Factory 3 Special zahŕňajú režim novomanželov, samostatné dobrodružstvá, ktoré sa odomknú po sobáši v hre. Ďalšia epizóda zobrazuje plne vyjadrené príbehy, ktoré rozprávajú tie isté postavy a úroveň obtiažnosti „Hell“, ktorá je výzvou aj pre skúsených hráčov!

Či už je to vaša prvá návšteva alebo sa vraciate po dlhom čase, zažite nezabudnuteľný príbeh Rune Factory 3 s vylepšenou grafikou a prerobenými 3D modelmi postáv.


Kľúčové vlastnosti

  • Dobrodružstvo zahŕňajúce dva svety
    Vstúpte do kože Micaha, mladého muža s amnéziou a záhadnou schopnosťou premeniť sa na monštrum podobné ovciam, keď hľadá spôsob koexistencie ľudí a príšer.

  • Napínavé akčné RPG boje
    Ovládnite meče, oštepy, kladivá a dokonca aj mágiu, aby ste sa postavili mocným príšerám. Naverbujte mešťanov a príšery, aby preskúmali zradné kobky.

  • Zasejte semená svojho nového života
    Oddýchnite si po dlhom dni dobrodružstva s aktivitami vrátane farmárčenia, rybolovu a ďalších. Objavte množstvo odrôd Magic Seeds, z ktorých vyrastajú zvláštne plodiny, ktoré vám pomôžu pri dobrodružstve zábavným a vzrušujúcim spôsobom!

  • Nájdite toho výnimočného človeka
    Zoznámte sa s 11 krásnymi slobodnými ženami, najviac v histórii seriálu! Zistite o nich viac prostredníctvom každodenných rozhovorov a úloh, zamilujte sa, potom položte otázku a ožeňte sa. Než sa nazdáte, budete mať skvelú rodinu, do ktorej sa pripojíte na svojich dobrodružstvách.

Trailer


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách