Samsung Galaxy S23 Plus, 8/256GB, phantom black

+ Darček: Microsoft 365 + 100GB cloud na 6 mesiacov zadarmo v cene 42 €, YouTube Premium na 4 mesiace zadarmo v cene 28,76 €
poštovné zadarmo bez ohľadu na zvolený spôsob dodania...
RAM
INTERNÉ ÚLOŽISKO
1 009 €
949 €
Cena bez DPH: 790,83 €
QUATRO - nákup na splátky
Kúpiť na splátky cez QUATRO
Kúpiť na splátky cez Home Credit
Kúpiť na splátky cez HOME CREDIT
Možnosť poistenia:
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 1 rok
153 €
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 2 roky
240 €
Predĺžená záruka o 1 rok
102 €
Predĺžená záruka o 2 roky
158 €
Kód produktu: 456667
Samsung

Samsung Galaxy S23 Plus, 8/256GB, phantom black [SM-S916BZKDEUE]

Darček - Microsoft 365 + 100GB cloud na 6 mesiacov zadarmo v cene 42 €
Microsoft 365 je cloud na podporu produktivity, ktorý je navrhnutý tak, aby pomocou špičkových aplikácií Office, inteligentných cloudových služieb a rozšíreného zabezpečenia pomohol každému z nás dosiahnuť všetko, na čom záleží, či už v práci alebo každodennom živote.
Získaj až polročné členstvo Microsoft 365 navyše pri kúpe telefónu Galaxy a užívaj si až 1TB cloudové úložisko, zabezpečený e-mail bez reklám a zvýš svoju produktivitu pomocou služieb Microsoft Teams, Word, Excel, PowerPoint a ďalších.


Microsfot 365 na 6 mesiacov zadarmo získate zakúpením týchto zaridení:
  • Galaxy S23 | S23 Plus | S23 Ultra


  • * Šesťmesačná skúšobná verzia služby Microsoft 365 Basic je dostupná pre zákazníkov s telefónom Samsung podporujúcim synchronizáciu galérie. Po šesťmesačnom skúšobnom období sa vaše predplatné automaticky obnoví na mesačné platené predplatné za aktuálnu cenu na základe podmienok a požiadaviek služby Google Play. Predplatné môžete kedykoľvek zrušiť, aby sa vám poplatky už ďalej neúčtovali. Ponuka nie je k dispozícii pre existujúcich predplatiteľov služieb Microsoft 365 alebo OneDrive Premium (vrátane skúšobných verzií), zákazníkov, ktorí si už uplatnili ponuky na Office, OneDrive alebo iné úložisko či bezplatnú skúšobnú verziu od spoločnosti Microsoft, zákazníkov s uzamknutým kontom OneDrive ani pre bývalých predplatiteľov služieb Microsoft 365 alebo OneDrive či iného prémiového úložiska Microsoft, ktorí zrušili predplatné za posledných 90 dní. Ponuka vyžaduje kontá Samsung a Microsoft. Ponuku je možné uplatniť v aplikácii Samsung Members na príslušných zariadeniach od 7. februára 2023 do 31. decembra 2023. Kompletné pravidlá a výhody balíčku nájdete tu.
    Zobraziť celý popis darčeka
    Darček - YouTube Premium na 4 mesiace zadarmo v cene 28,76 €
    Sleduj YouTube bez prerušenia
    Získaj až dvojmesačné členstvo Youtube Premium navyše pri kúpe telefónu Galaxy a užívaj si prehrávanie bez reklám, offline a na pozadí*


    YouTube Premium je všetkým, čo na YouTube milujete - bez reklám a prerušovania. Sledujte každé video bez reklamných spotov, stiahnite si svoje obľúbené a pustite si ich offline. A multitasking? Žiadny problém. Videá a hudbu si totiž pohodlne prehráte aj pri vypnutej obrazovke. Naviac tiež získate prémiový prístup k aplikácii na streamovanie hudby - YouTube Music. YouTube Premium na 4 mesiace zadarmo získate zakúpením týchto zaridení:
  • Galaxy S23 | S23 Plus | S23 Ultra
  • Galaxy S23 FE
  • Galaxy Z Fold4
  • Galaxy Z Flip4
  • Galaxy Tab S9 | S9 Plus | S9 Ultra
  • Galaxy Tab S8 | S8 Plus | S8 Ultra


  • *Určené iba pre nových používateľov (bez predošlého odberu YouTube Premium, Music Premium, Red alebo Google Play Music). Ponuku je možné uplatniť v aplikácii Samsung Members na príslušných zariadeniach od 1. februára 2022 do 1. marca 2024. Kompletné pravidlá nájdete tu.

    Slovenská oficiálna distribúcia:

    • oficiálna distribúcia pre územie Slovenska
    • menu je v slovenčine a tiež ďalších jazykoch
    • mobilný telefón je odblokovaný na všetky siete : Telekom, Orange, O2, 4ka a iné
    • záruka 24 mesiacov + bezproblémový servis v autorizovanom servise a u predajcu
    Zdieľajte epické momenty

    O produkte

    • Epický štýl. Udržateľnejšia budúcnosť.
      Zlaďte svoj jedinečný životný štýl so zariadením, ktorého úchvatný dizajn vychádza z odtieňov, stvorených samotnou prírodou. Telefóny série Samsung Galaxy S23 potešia luxusným kovovým rámom, použitím prírodných farbív a telom, čiastočne vyrobeným z recyklovaných materiálov. Môžu sa pochváliť vysokým výkonom pokročilej mobilnej platformy Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 a fotoaparátom profesionálnej úrovne. Ten vám umožní zachytiť každý dôležitý okamih vášho života vo vysokých detailoch pomocou hlavného 50 Mpx širokouhlého, 10 Mpx teleobjektívu a 12 Mpx ultraširokouhlého snímača a zároveň sa postará o dokonale ostré fotografie v okamihoch, kedy slnko ukončí svoju dennú púť a vaše okolie sa ponorí do tmy. Funkcia Nightography je následne podporená systémom duálnych pixelov a režimom Night Selfie, ktorý vašu tvár zachytí v tom najlepšom svetle, aj keď v jej okolí ho už mnoho nebude.
    • Vyrobené s dôrazom na ekológiu
      V dobách, kedy prebieha globálny boj s klimatickými zmenami, sa spoločnosť Samsung snaží ísť príkladom. Inteligentné telefóny série Galaxy S23 preto do vienka dostali telo, čiastočne vytvorené z recyklovaného skla a PET fólie, pričom jednotlivé odtiene boli získané použitím prírodných farieb. Z recyklovaných materiálov bolo vyrobené dokonca aj samotné balenie – či už ide o papierovú krabičku, alebo na papieri založenú ochrannú fóliu. Telefóny Galaxy S23 sú jednoducho zariadenia, ktoré skvelo vyzerajú a z ich používania si môžete odniesť dobrý pocit, že ste prispeli k zachovaniu zdravšieho životného prostredia pre budúce generácie.
    • Profesionál v uchovaní vašich spomienok
      Každý váš deň je plný udalostí, ktoré si zaslúžia zvečniť. Fotograf vo vás bude však môcť byť rovnako aktívny aj v noci. Spoľahnite sa na služby trojnásobného fotoaparátu profesionálnej úrovne, disponujúceho hlavným 50 Mpx širokouhlým senzorom s vysokým rozlíšením, 12 Mpx ultraširokouhlým a 10 Mpx teleobjektívom s trojnásobným zoomom a získajte do nočných snímok viac svetla a detailov. Výsledkom budú spomienky, ktoré z vašej pamäte len tak nevyblednú.
    • Vidí tam, kde ľudské oko zlyháva
      Preniknite závojom nočného prítmia a vytvorte snímky, ktoré bude každý obdivovať. Vylepšená funkcia Nightography pomocou umelej inteligencie dokonalo prekreslí aj tie najtemnejšie časti obrazu a vytiahne jednotlivé farebné odtiene scény tak, aby fotografie i videá vyzerali ako zo skutočného života – od súmraku do úsvitu.
    • Na zlatú hodinku čakať nemusíte
      Chcete si vytvoriť selfie z nočnej prechádzky či záhradnej párty, ktorá sa pretiahla, ale máte obavy, ako bude výsledná snímka vyzerať? Samozrejme, že skvelo. Technológia Dual Pixel predného fotoaparátu spoločne s pokročilými algoritmami umelej inteligencie rýchlejšie zaostrí na sledovaný objekt a zachytí jeho farby, ktoré budú čo najvernejšie skutočnému svetu. Tieto vylepšenia je navyše možné ľahko aplikovať aj na videá, takže zábery vás a vašej rodiny alebo priateľov po západe slnka zachytia spomienky v úžasných detailoch.
    • Zachyťte aj ten najmenší detail
      Fotografie vo vysokom rozlíšení rýchlo a bez námahy? S hlavným 50 Mpx fotoaparátom na zariadení série Galaxy S23 to bude hračka. Využíva funkciu Detail Enhancer a silu pokročilého čipu, ktorý rýchlo získa a kombinuje jednotlivé časti obrazu tak, aby sa výsledná snímka skladala z čo možno najväčšieho množstva detailov. Zaostrenie na jednotlivé časti obrazu a hľadania skrytých nuáns tak bude vždy dokonalá zábava.
    • Citlivá starostlivosť o vaše fotografie
      Nachádzajú sa vo vašej galérii fotografie, ku ktorým máte emotívny vzťah, ale nie sú práve synonymom dokonalosti? V tom prípade ich označte a nechajte umelú inteligenciu, aby vám pomohla odstrániť rozostrenie, alebo dokonca vylepšiť rozlíšenie snímok z detstva či tých, ktoré ste stiahli z internetu. Výsledkom sú dokonalo vyzerajúce fotografie alebo GIFY bez nežiaduceho šumu či obrazových artefaktov.
    • Určené tým, ktorí chcú zvládnuť viac
      Keď nemáte čas sa zastaviť, potrebujete telefón, ktorý s vami bude neustále držať krok. Séria Galaxy S23 práve z tohto dôvodu prináša revolučný, vysoko výkonný čipset Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2, ktorý umožní maximálne plynulé hranie, prehrávanie videí či streamovanie – to všetko s vylepšenou životnosťou batérie, ktorá vás prevedie aj tými najnáročnejšími dňami.
    • Ďalšia hviezda v Galaxii možností
      Jedna aplikácia, rôzne možnosti. Dômyselný ekosystém Galaxy vám umožní ľahko ovládať napríklad práčku, sušičku, digestor alebo vysávač Samsung pomocou vášho telefónu, tabletu Galaxy Tab či hodiniek Galaxy Watch. Bezplatná aplikácia nielenže zariadenia efektívne prepojí, ale rovnako prinesie i rýchle zobrazenie prehľadov spotreby energie či notifikácie, informujúce o ich stave. Vy si tak budete môcť jednoducho vytvoriť smart domácnosť a ušetriť čas pri nastavovaní alebo starosti, či ste pred vaším odchodom z domácnosti spotrebič skutočne vypli.
    • Na mieru všetkým vašim potrebám
      Upraviť si jednotlivé funkcie telefónu presne podľa vašich predstáv nebolo ešte nikdy jednoduchšie. O dokonalé zážitky z použitia zariadenia sa postará vylepšené používateľské rozhranie One UI, poskytujúce prístup k rozličným možnostiam prispôsobenia – od zamykania obrazovky cez vizuálne témy až po nástrojovú lištu či notifikácie. S Galaxy série S23 získate verného spoločníka, ktorý bude dokonalo odrážať vašu osobnosť.

    Technická špecifikácia

    Siete/SIM
    2GGSM 850, 900, 1800, 1900
    3GHSDPA 850, 900, 1900, 2100
    4GLTE 1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 12, 17, 18, 19, 20, 26, 28, 38, 40, 41
    5G1, 3, 5, 7, 8, 20, 28, 38, 40, 41, 77, 78
    InéGPRS, EDGE
    SIMDual SIM (nano-SIM)
    Veľkosť/Prevedenie
    Rozmer157.8 x 76.2 x 7.6 mm
    Hmotnosť195 g
    Prevedeniehliníkový rám, sklenený kryt
    Stupeň ochranyIP68
    Displej
    Veľkosť6.6"
    Pomer stránneuvedené
    Frekvenčná odozva48 - 120 Hz
    Dotyková vzorkovacia frekvencianeuvedené
    Rozlíšenie2340 x 1080 px
    Hustota px393 ppi
    Kontrastneuvedené
    Svietivosťneuvedené
    TechnológiaDynamic AMOLED 2X
    OchranaGorilla Glass Victus 2
    InéHDR10+, multidotykový, kapacitný
    Systém/Procesor
    Operačný systémAndroid 13
    NadstavbaOne UI 5.1
    ChipsetSnapdragon 8 Gen2 pre Galaxy (4nm)
    CPUOcta-core (1x3.2 GHz Cortex-X3 & 2x2.8 GHz Cortex-A715 & 2x2.8 GHz Cortex-A710 & 3x2.0 GHz Cortex-A510)
    GPUAdreno 740
    Pamäť
    Vnútorná pamäť256 GB, UFS 4.0
    Operačná pamäť (RAM)8 GB
    Slot pre pamäťovú kartunie
    Fotoaparát/Kamera
    Zadný 50 Mpx, f/1.8, 23mm (wide), 1/1.56", 1.0µm, Dual Pixel PDAF, OIS
    12 Mpx, f/2.2, 13mm (ultrawide), 1/2.55", 1.4µm, Super Steady video
    10 Mpx, f/2.4, 70mm (telephoto), 1/3.94", 1.0µm, 3x zoom, PDAF, OIS
    LED blesk, Panorama, HDR a iné
    Video 8K@24/30fps, 4K@30/60fps, 1080p@30/60/240fps, 720p@960fps, HDR10+, stereo sound rec., gyro-EIS
    Predný 12 Mpx, f/2.2, 25mm (wide), 1/3.2" 1.12µm, DualPixel AF, HDR10+
    4K@30/60fps, 1080p@30fps
    Zvuk
    Upozorneniavibrácie, zvonenia MP3/WAV/...
    Reproduktoráno
    Mikrofónáno
    3.5 mm audio jackáno
    OstatnéDolby Atmos, stereo reproduktory
    Komunikácia
    WLANWi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac/6e, tri-band, Wi-Fi Direct, hotspot
    Bluetooth5.3, A2DP, LE
    Ultra Widebandáno
    NFCáno
    GPSáno, s A-GPS, GLONASS, BDS, GALILEO
    Infraportneuvedené
    FM rádioáno
    KonektoryUSB-C (USB 3.2)
    S Penáno
    Senzory
    Akcelerometeráno
    Gyroskopáno
    Proximityáno
    Svetelnýáno
    Kompasáno
    Odtlačok prstaáno
    Batéria
    Kapacita4700 mAh
    Typ článkovLi-Po
    Prevedenievstavaná
    Rýchlonabíjanieáno, 45W
    Bezdrôtové nabíjanieáno, 10W
    Reverzné bezdrôtové nabíjanieáno, 4.5W

    Obsah predajného balenia:

    • mobilný telefón
    • dátový kábel
    • spinka na vyberanie SIM
    • dokumentácia

    Produktové video


    Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách