Samsung Galaxy Tab A8 10.5 (2021) WiFi, gray

229 €
209 €
Cena bez DPH: 174,17 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 438878
Samsung

Samsung Galaxy Tab A8 10.5 (2021) WiFi, gray [SM-X200NZAAEUE]

Atraktívne vybavený Samsung Galaxy Tab A8 s 10,5" displejom s vysokým rozlíšením je perfektnou voľbou na zábavu - doma aj na cestách. Ponúka ako rýchle reakcie, tak aj dlhú výdrž. Dôraz navyše kladie aj na zvuk - perfektné ozvučenie pri sledovaní filmov, hraní hier i počúvaní hudby.

O produkte

  • Väčší pohľad do širšieho sveta
    10,5-palcový širokouhlý displej so symetrickým rámom meria iba 10,2 mm, takže môžete zostať úplne ponorení do toho, čo je na obrazovke. Preskúmajte epické filmy až po obsah s návodmi na váš obľúbený koníček bez kompromisov a užite si širší svet prostredníctvom väčšieho a lepšieho zobrazenia s Galaxy Tab A8.
  • Klasický aj súčasný
    Štýlový s nádychom cool, Galaxy Tab A8 má elegantné kovové telo s ultratenkým profilom len 6,9 mm. Vychutnajte si charakteristický dizajn tabletu Samsung v grafitovom, striebornom a ružovom zlate, pričom každý odtieň zvýrazňuje pôvab bez námahy.
  • Ponorte sa do dynamických zvukov
    Štyri reproduktory poháňané priestorovým zvukom Dolby Atmos® pozdvihnú váš zážitok zo zábavy a odhalia každý detail zvuku s výnimočnou čistotou a hĺbkou. Galaxy Tab A8, vyrobený tak, aby vás pohltil aj na cestách, otvára obklopujúci vesmír obsahu, hier a aktivít, ktoré si každý zamiluje.
  • Odovzdajte sa vyššej moci
    Vďaka osemjadrovému procesoru spárovanému s až 3 GB RAM a 32 GB internou pamäťou je Galaxy Tab A8 pripravený postaviť sa výzve bez vybíjania rýchlosti alebo batérie. Ušetrite viac s až 1 TB microSD kartou a zostaňte podporovaní vďaka 7 040 mAh (typickej) batérii a 15 W rýchlemu nabíjaniu.
  • Vyskúšajte YouTube Premium
    Uplatnite si bezplatné dvojmesačné predplatné YouTube Premium a užite si YouTube bez zbytočných reklám. Vďaka bezplatnému prístupu, ktorý získate pri kúpe Galaxy Tab A8, môžete sledovať videá aj pri používaní iných aplikácií alebo dokonca aj pri uzamknutej obrazovke.
  • Jednoduchšie video lekcie pomocou Screen Recorder
    Vďaka Screen Recorder zabudovanému do vášho Galaxy Tab A8 je nahrávanie online hodiny naživo jednoduché, bezproblémové a vždy bezproblémové. Zostaňte zaangažovaní počas celej relácie označovaním priamo v obsahu a robte si poznámky o kľúčových poznatkoch. Voil?! Vaša video lekcia je pripravená na pozeranie, kedykoľvek budete chcieť.
  • Udržujte svoje deti v bezpečí so Samsung Kids
    Samsung Kids je plný zábavných aktivít, ktoré povzbudzujú deti k učeniu, a predstavuje bezpečné prostredie, v ktorom môže vaše dieťa objavovať svet a spájať sa so svetom. Pomocou vylepšenej rodičovskej kontroly môžete nastaviť limity času prehrávania, poskytnúť selektívny prístup k aplikáciám a na prvý pohľad vidieť ich aktivity.
  • Urobte viac viacerými spôsobmi
    Využite naplno vylepšený zážitok z používania viacerých okien od spoločnosti Samsung. Na Galaxy Tab A8 môžete rozdeliť obrazovku na polovicu a robiť dve veci naraz. Zaostrenie okna môžete upraviť podľa potreby jednoduchým pohybom drag & drop, zdieľať obsah medzi aplikáciami a dokonca pretiahnuť upozornenie.
  • Zostaňte v bezpečí pomocou Samsung Knox
    Počnúc hardvérovou úrovňou, Samsung Knox blokuje prieniky. V reálnom čase sa bráni kompromitácii jadra, ktoré slúži ako mozog zariadenia. Táto viacvrstvová, najmodernejšia platforma neustále kontroluje základný softvér a overuje integritu zariadenia.
  • Pokračujte v aplikáciách na iných zariadeniach
    Pokračujte tam, kde ste prestali, kedykoľvek budete potrebovať. Jednoduchým prihlásením do rovnakého účtu samsung sa môžete vrátiť k svojim poznámkam alebo vyhľadávať na internete bez toho, aby ste začínali odznova, pričom môžete voľne prepínať medzi svojimi dvoma zariadeniami..
  • Rozšírte si obzory
    Produkujte, dodávajte a siahajte za hranice bezproblémovým kopírovaním a vkladaním naprieč zariadeniami. Či už vytvárate koláž alebo vkladáte informácie do snímok v PowerPointe, vaša produktivita a kreatívna energia budú prúdiť voľnejšie a efektívnejšie.
  • Spárujte bez zdržiavania
    Zabudnite na časovo náročné manuálne párovanie vašich obľúbených zariadení, to je už minulosťou. Z vášho notebooku a slúchadiel až po Galaxy Watch sa všetky zariadenia, ktoré boli spárované s vaším telefónom Galaxy, automaticky objavia v zozname zariadení Bluetooth na karte Galaxy a8.
  • Nezmeškaj ani jeden beat
    Nebojte sa, že niečo premeškáte. Vždy, keď Galaxy tab A8 zaeviduje prichádzajúci hovor, vaše slúchadlá Galaxy Buds sa automaticky prepnú na váš tablet, takže hovor môžete okamžite prijať..

Technická špecifikácia

Veľkosť/Prevedenie
Rozmery: 161,9 x 246,8 x 6,9 mm
Hmotnosť: 508 g
Displej
Veľkosť: 10.5" (266,9 mm)
Rozlíšenie: 1920 x 1200 (WUXGA)
Technológia: TFT
Vlastnosti: 16 mil. farieb
Systém/Procesor
Operačný systém: Android 11, One UI 3
Chipset: Unisoc Tiger T618 (12 nm)
CPU: osemjadrový procesor (2 GHz)
Pamäť
Vnútorná pamäť: 32 GB
Operačná pamäť (RAM): 3 GB
Slot pre pamäťovú kartu: micro-SD (do 1TB)
Fotoaparát/Kamera
Fotoaparát: zadný - 8.0 Mpx
predný - 5.0 MP
Video: FHD (1920 x 1080) @30fps
Zvuk
Reproduktor: 4x Dolby Atmos
Mikrofón: áno
3.5 mm audio jack: ano
Komunikácia
WLAN: 802.11 a/b/g/n/ac 2.4G + 5 GHz, VHT80
Wi-Fi Direct: áno
Bluetooth: Bluetooth 5.0
Mobilné siete: nie
NFC: nie
GPS: áno (GPS, Glonass, Galileo, QZSS)
ANT+: nie
MHL: nie
Konektory: USB 2.0
Senzory
Accelerometer: zabezpečuje pretáčanie displeja horizontálne/vertikálne
Gyroscope: zabezpečuje ovládanie nakláňaním, využitie napr. pri hrách
Geomagnetic sensor: zabezpečuje navigáciu
Hall sensor: zabezpečuje automatické vypínanie obrazovky, magnetickú priľnavosť
Light sensor: zabezpečuje automatické nastvavenie jasu obrazovky
Ostatné
Podpora audio: MP3, M4A, 3GA, AAC, OGG, OGA, WAV, AMR, AWB, FLAC, MID, MIDI, XMF, MXMF, IMY, RTTTL, RTX, OTA
Podpora video: MP4, M4V, 3GP, 3G2, AVI, FLV, MKV, WEBM
Prehliadač dokumentov: PDF, XLS, ...
Podpora DeX: nie
Batéria
Kapacita: 7040 mAh
Typ článkov: Li-Po
Prevedenie: vstavaná
Rýchlonabíjanie: áno (15W)

Obsah predajného balenia:

  • tablet Galaxy Tab A8
  • sieťový adaptér
  • USB kábel
  • dokumentácia


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách