Samsung PRO Endurance Micro SDHC 32 GB , SD adaptér

12,90 €
11,90 €
Cena bez DPH: 9,92 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 452178
Samsung

Samsung PRO Endurance Micro SDHC 32 GB , SD adaptér [MB-MJ32KA/EU]

Získajte viac miesta a vyššiu rýchlosť. Doprajte svojim zariadeniam najvyššiu kapacitu a najvyššiu rýchlosť čítania i zapisovania dát v porovnaní s pamäťovými kartami v rovnakej triede. Umožní uloženie záznamu vo vysokom rozlíšení, vďaka tomu budete mať k dispozícii kvalitnú nahrávku s čistými detailmi.. Vďaka výkonu a spoľahlivosti je dokonale stvorená, aby vám pomohla zachovať všetky vaše spomienky.

Prečo kúpiť pamätovú kartu Samsung ?

  • Stvorená pre nepretržité nahrávanie
    O dlhé a hladké zábery už nemusíte mať obavy. Pamäťová karta Samsung PRO Endurance je navrhnutá tak, aby vám pomohla zachytiť všetky kľúčové okamihy, poskytovala bezkonkurenčnú výdrž a nahrávanie vo vysokom rozlíšení, a to aj v náročnejších podmienkach. Práve preto je ideálna na použitie s bezpečnostnými a osobnými kamerami či kamerou do auta.
  • Výdrž
    Výrazne vyššia výdrž. S kapacitou 32 GB PRO Endurance zaznamená až 17 520 hodín . Dlhodobú spoľahlivosť navyše garantuje obmedzená 5-ročná záruka.
  • Úžasná kapacita
    Stiahnite si viac mediálnych súborov a aplikácií na váš smartfón alebo tablet. Vždy sa budete môc spoľahnúť na to, že máte dostatok miesta.
  • Nahrávajte v 4K rozlíšení
    Podpora videa v 4K a Full HD rozlíšení prináša nielen nahrávanie s precíznymi detailmi, ale aj špičkovú optimalizáciu pre veľké súbory. Technológia PRO Endurance zaisťuje vysokú kvalitu za každých okolností prostredníctvom rýchleho čítania a zápisu až 100/30 MB/s.
  • Vždy v bezpečí
    Ani extrémne počasie či dlhá prevádzka výkonu karty PRO Endurance neohrozí. Náročným testovaním a päťnásobnou odolnosťou obstojí voči magnetom, röntgenovému žiareniu, vode, pádu, opotrebovaniu a odolá prevádzkovým teplotám v rozsahu od -25 °C do 85 °C6.
  • Svetová jednotka medzi flash pamäťami
    Vyskúšajte vynikajúci výkon a spoľahlivosť svetovej jednotky medzi flash pamäťami od roku 2003. Všetok firmvér a komponenty vrátane svetoznámych DRAM a NAND od spoločnosti Samsung, sú vyrábané interne, čo umožňuje komplexnú integráciu pre kvalitu, ktorej môžete dôverovať.
  • Odolné voči röntgenovému žiareniu
    Chránia všetky vaše dáta pred poškodením, ktoré môžu byť spôsobené ziariadeniami s röntgenovým žiarením, ako napr. na letisku.
  • Odolné voči magnetickému poľu
    Pamäťové karty Samsung odolajú dokonca aj magnetickému poľu v sile až 15 000 gaussov - čo zodpovedá poľu, ktoré vzniká pri magnetickej rezonancii.

Technická špecifikácia

Parametre
Typ pamäťovej karty: Micro SDXC
Trieda: U1, V10, Trieda 10
Kapacita: 32 GB (Skutočná využiteľná kapacita môže byť nižšia v závislosti na formátovaní, operačnom systéme, aplikáciách a ďalších faktoroch)
Rýchlosť čítania: 100 MB/s (Rýchlosť je uvedená na základe testovania v špecifických podmienkach a môže sa líšiť v závislosti na spôsobe a podmienkach používania)
Rýchlosť zápisu: 30 MB/s (Rýchlosť je uvedená na základe testovania v špecifických podmienkach a môže sa líšiť v závislosti na spôsobe a podmienkach používania)
Záruka: 5 rokov

Obsah predajného balenia:

  • Samsung PRO Endurance Micro SDXC 32 GB
  • SD adaptér


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách