SanDisk Ultra 512 GB SD card

predĺžená záruka na tento produkt je 8.25 mesiacov
8.25
Cena s DPH
59,99 €
Cena bez DPH: 49,99 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 472850
SanDisk

SanDisk Ultra 512 GB SD card [SDSDUNC-512G-GN6IN]

Snímajte lepšie snímky a videá v rozlíšení Full HD3 pomocou kompaktných fotoaparátov typu point-and-shoot. S kapacitou až 512 GB je tu dostatok miesta na uloženie ton obrázkov a Full HD videa.

O produkte

  • Viac času, viac spomienok
    Ušetrite čas vďaka mimoriadne vysokým rýchlostiam, ktoré vám pomôžu rýchlo presúvať fotografie a videá v rozlíšení Full HD – preneste až 875 fotografií za jednu minútu.
  • Pokračujte vo fotografovaní
    Poskytuje až 512 GB úložného priestoru, takže môžete snímať veľa fotografií a hodiny Full HD videa (1080 p) bez výmeny karty.
  • Nepremeškajte okamih
    SanDisk Ultra SD karty sú rýchle s výnimočným výkonom UHS-I nahrávania videa, ktorý vám umožní zachytiť vaše spomienky, keď k nim dôjde.
  • Odolné vyhotovenie
    SanDisk Ultra SDHC a SDXC UHS-I karty sú testované na odolnosť, aby ochránili vaše spomienky pred životnými nehodami – vodotesné, nárazuvzdorné, odolné voči röntgenovému žiareniu a teplotám.

Technická špecifikácia

Typ pamäťovej karty: Micro SDXC
Trieda: Class 10
Kapacita: 512 GB (Skutočná využiteľná kapacita môže byť nižšia v závislosti na formátovaní, operačnom systéme, aplikáciách a ďalších faktoroch)
Rýchlosť čítania: 150 MB/s (Rýchlosť je uvedená na základe testovania v špecifických podmienkach a môže sa líšiť v závislosti na spôsobe a podmienkach používania)
Záruka: 10 rokov

Obsah predajného balenia:

  • SanDisk Ultra 512 GB SD card


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách