SBS Streamovací tripod statív, mikrofón, svetlo

59,99 €
43,99 €
Cena bez DPH: 36,66 €
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 431520
SBS

SBS Streamovací tripod statív, mikrofón, svetlo [TESTREAMKIT]

Súprava Live Streaming obsahujúca stojan Tripod so svetlom a mikrofónom spoločnosti SBS, vhodná pre tvorbu živých streamovacích videí.

Prečo kúpiť SBS Streamovací tripod statív, mikrofón, svetlo ?

  • Nastaviteľné LED svetlo
    Táto streamovacia súprava je určená pre každého, kto chce spustiť živé vysielanie na ľubovoľnej platforme alebo nahrávať videonávody jednoducho a rýchlo prakticky kdekoľvek je to potrebné. Zabudované LED svetlo zaisťuje optimálny jas. Integrované ovládanie tiež umožňuje nastaviť intenzitu svetla, čo zabezpečí vysoký dôraz na detail a dodá tak vašim videám profesionálny nádych.
  • Mikrofón
    Súprava Live Streaming je vybavená malým mikrofónom, ktorý je možné pripojiť k smarphonu pomocou 3,5 mm jack konektora. Vďaka tomu môžete nahrávať ostré zábery a zároveň zaznamenávať krištáľovo čistý zvuk. Mikrofón vám tak pomôže vyvarovať sa skresleniu, ktoré môže pôsobiť rušivo na divákov vášho vysielania.
  • Bezdrôtové diaľkové ovládanie
    Priložené bezdrôtové diaľkové ovládanie vám umožní spustiť a zastaviť nahrávanie alebo živé vysielanie až z 10 metrov od vášho smartphonu. Nad svojím obsahom tak budete mať úplnú kontrolu aj na diaľku.
  • Jednoduchá demontáž
    Súpravu Live Streaming je možné ľahko rozobrať na jednotlivé súčasti. To znamená, že ho môžete použiť tromi rôznymi spôsobmi: ako statív, LED svetlo alebo samostatný mikrofón. Vďaka tejto funkcií je celá súprava neuveriteľne kompaktná.
Technická špecifikácia
Kompatibilita:Univerzál
Určenie:mobil


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách