SBS Tripod Kruhové svetlo 8'' a stojan

39,99 €
29,99 €
Cena bez DPH: 24,99 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 431514
SBS

SBS Tripod Kruhové svetlo 8'' a stojan [TESELFIERING8]

Stojan Tripod s 20cm širokým LED kruhovým svetlom spoločnosti SBS, určený pre perfektné osvetlenie v akejkoľvek situácií.

Prečo kúpiť SBS Tripod Kruhové svetlo 8'' a stojan ?

  • Dokonalý jas
    Tripod stojan s 20cm LED kruhovým svetlom ponúka dokonalé osvetlenie nech už sa pri jeho používaní nachádzate kdekoľvek. To z neho robí ideálne zariadenie na vytváranie selfie fotografií, nahrávanie videonávodov alebo tvorbu živých streamovacích videí. Šikovný statív je vhodný pre smartfóny so systémom Android alebo Apple a vďaka optimálnemu systému uchytenia je jednoduchý na použitie. LED kruhové svetlo je napájané pomocou integrovaného USB kábla a možno ho otočiť o 360 °. Flexibilné rameno vám umožní nakloniť smartphone podľa vašich predstáv.
  • Nastaviteľná intenzita svetla
    LED kruhové svetlo je široké 20cm. Rozptyľuje svetlo do správneho bodu a nie je príliš silné pre vaše oči. Takto môžete pôsobiť prirodzenejšie pred objektívom smartphonu. Vedľa svetla sa nachádza ovládacie zariadenie, ktoré nastavuje teplotu svetla v troch úrovniach: biele, teplé a prirodzené. Vďaka tomu môžete dokonale zvýrazniť každý detaily. Rovnakým ovládacím zariadením môžete upraviť aj intenzitu svetla, aby ste zvládli akékoľvek svetelné podmienky. Vytvorte jedinečné nastavenie a atmosféru.
  • Stabilita a komfort
    Stojan Tripod poskytuje optimálnu stabilitu vďaka svojmu praktickému statívu s nastaviteľnými nožičkami. Umiestnite svoj smartphone na akýkoľvek rovný povrch a vytvárajte selfie alebo nahrávajte videá v úplnom pohodlí. Vďaka malému bezdrôtovému diaľkovému ovládaču môžete spustiť nahrávanie videa alebo fotografovať až do vzdialenosti 10 metrov. Týmto spôsobom sa vyhnete nastaveniu automatických časovačov alebo vystrihovaniu častí videa.
Technická špecifikácia
Kompatibilita:Univerzál
Určenie:mobil


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách