Sensibo Izbový senzor

Cena s DPH
69,90 €
Cena bez DPH: 58,25 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 473981
Sensibo

Sensibo Izbový senzor [SEN-AIR-ROM-01]

Inteligentné izbové senzory Sensibo

Izbový senzor meria teplotu a vlhkosť vo vašej izbe 24 hodín denne, 7 dní v týždni s vysokou presnosťou, aby poskytoval ešte väčší komfort a kontrolu. Okrem toho má pohybový senzor na detekciu prítomnosti v miestnosti, ktorý autonómne aktivuje klimatizačnú jednotku, keď vstúpite do miestnosti, a vypne ju, keď odídete. Ide o obrovský šetrič energie a komfortný doplnok k Sensibo Air. Vylepšite inteligenciu svojho domova a prevezmite kontrolu nad svojim vnútorným prostredím pomocou Sensibo Smart Sensor. Toto špičkové zariadenie sa bez problémov integruje so službami a funkciami vášho inteligentného domáceho ekosystému Sensibo, čo vám umožní optimalizovať vaše pohodlie, šetriť energiu a bez námahy automatizovať obytné priestory. Senzory využívajú technológiu detekcie ľudí, ktorá automaticky upraví teplotu v miestnosti, keď vstúpite, aby sa maximalizoval komfort pri pohybe vo vašom dome.

O produkte

  • Inteligentné monitorovanie klímy
    Sensibo Smart Room Sensors presne monitorujú úroveň teploty a vlhkosti v reálnom čase. Tieto cenné informácie vám umožňujú získať prehľad o vašej vnútornej klíme a robiť potrebné rozhodnutia na zvýšenie vášho pohodlia.

  • Bezproblémová kompatibilita
    Snímač Smart Room Sensor, navrhnutý tak, aby bezchybne fungoval s ekosystémom inteligentnej domácnosti Sensibo Air, sa bez námahy integruje s vašimi existujúcimi zariadeniami Sensibo. Vychutnajte si jednotný model a synchronizovaný zážitok, pretože senzor bezproblémovo komunikuje s ostatnými produktmi Sensibo, aby ste zachovali požadované nastavenia klímy v celom vašom dome.

  • Energetická účinnosť
    Inteligentné izbové snímače vám umožňujú dosiahnuť energetickú účinnosť poskytovaním presných údajov o teplote a vlhkosti v miestnosti. S týmito údajmi na dosah ruky môžete doladiť svoj systém vykurovania, vetracích otvorov a klimatizácie (HVAC) a zabezpečiť, aby fungoval na optimálnej úrovni. Tým, že sa vyhnete zbytočnému vykurovaniu alebo chladeniu, môžete znížiť plytvanie energiou a znížiť svoje účty za energie, a to nie je všetko. Zároveň prispievate k zelenšej planéte.

  • Personalizované pohodlie
    Získajte kontrolu nad svojím vnútorným prostredím a vytvorte si prispôsobené zóny pohodlia pomocou Sensibo Smart Room Sensor. Pomocou údajov senzora upravte nastavenia teploty a vlhkosti v konkrétnych miestnostiach alebo oblastiach a prispôsobte klímu svojim preferenciám. Či už je to vaša spálňa, obývacia izba alebo domáca kancelária, môžete si vychutnať prispôsobenú a útulnú atmosféru, ktorá spĺňa vaše jedinečné potreby.

  • Integrácia domácej automatizácie
    Zvýšte úroveň svojej inteligentnej domácnosti integráciou Sensibo Smart Room Sensor s populárnymi hlasovými asistentmi a platformami domácej automatizácie, ako je systém Amazon Alexa, Google Assistant a Apple HomeKit. Vďaka bezproblémovej integrácii môžete bez námahy ovládať vnútornú klímu pomocou hlasových príkazov alebo automatizovať úpravy teploty na základe vašich denných rutín a plánov.

  • Užívateľsky prívetivý dizajn
    Sensibo Smart Room Sensors sa môžu pochváliť elegantným a kompaktným dizajnom, ktorý hladko zapadne do akéhokoľvek interiéru. Jeho bezdrôtová prevádzka a prevádzka na batérie umožňuje flexibilné umiestnenie kdekoľvek vo vašej izbe. Snímač sa ľahko inštaluje a pripája k vášmu ekosystému Sensibo, čo zaisťuje bezproblémové nastavenie.

  • Data Insights and Analytics
    Využite výhody intuitívneho rozhrania aplikácie Sensibo na prístup ku komplexným prehľadom údajov a analytike. Ponorte sa hlbšie do vzorcov vnútornej klímy, sledujte trendy teploty a vlhkosti vo svojich miestnostiach v priebehu času a získajte cenné poznatky na optimalizáciu svojho pohodlia a prijímanie informovaných rozhodnutí o výkone vášho systému HVAC.


Kľúčové vlastnosti

  • Tento malý senzor je možné umiestniť kdekoľvek v miestnosti pomocou dodaného stojana alebo pripevniť na stenu pomocou obojstrannej pásky
  • Izbový senzor funguje iba so Sensibo Air
  • Integruje sa s Apple HomeKit, používa pokročilejší čipset a podporuje WiFi a Bluetooth Low Energy
  • Priemerná doba inštalácie zariadenia Sensibo je približne 1 minúta
  • Potrebujete iba diaľkovo ovládanú klimatizáciu alebo tepelné čerpadlo, smartfón a WiFi sieť s pripojením na internet

Technická špecifikácia
Podporované klimatizácie a tepelné čerpadlá Akákoľvek klimatizácia alebo tepelné čerpadlo s diaľkovým ovládaním
Senzory Vysoko presný snímač teploty a vlhkosti
Univerzálny IR prijímač
Konektivita WiFi, Bluetooth Low Energy (BLE)
802.11 b/g/n 2,4 GHz
Kompatibilita iOS, Android, HTML5
Hlasoví asistenti Google Home, Amazon Alexa, Apple HomeKit, SmartThings, IFTTT, API
Elektrický vstup 5 V, 1A micro USB adaptér
Prevádzkové napätie 110-240 V
Rozmery 65 x 65 x 17 mm

Obsah balenia:

  • Senzor
  • Obojstranná páska
  • Dokumentácia


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách