Shadowrun: Hong Kong (Extended Edition) [Steam]

digitálna distribúcia
Cena s DPH
19,99 €
Cena bez DPH: 16,66 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 435282
ParadoxEN dabing
Hra vyžaduje pripojenie k sieti internet a aktiváciu v systéme Steam!

Shadowrun: Hong Kong (Extended Edition) [Steam] [PC digital]

Shadowrun: Hong Kong - Extended Edition je definitívnou verziou hry Shadowrun: Hong Kong, tretej samostatnej hry v kritikmi uznávanej sérii Shadowrun cRPG spoločnosti Harebrained Schemes. Táto rozšírená edícia pridáva do hry úplne novú, viac ako 6 -hodinovú bonusovú kampaň Shadows of Hong Kong ako bezplatný upgrade - čím sa dosiahne cieľ financovania, ktorý dosiahli fanúšikovia v mimoriadne úspešnom Shadowrun: Hong Kong Kickstarter od Harebrained Schemes. Rozšírená edícia tiež pridáva do hry zvukový komentár a dlhý zoznam vylepšení od prvého uvedenia hry - vrátane nových vizuálnych efektov, aktualizovaných dialógov a nových funkcií editora (pre obsah vytváraný používateľmi). Vychutnajte si doteraz najpôsobivejšie RPG Shadowrun, ktoré je oslavované ako jedno z najlepších RPG a strategických hier roku 2015!

HONG KONG. Stabilný a prosperujúci prístav v mori chaosu, vojen a politických nepokojov. Hongkongská zóna bezplatného podnikania je krajinou protikladov - je to jedno z najúspešnejších centier podnikania v šiestom svete a je domovom jedného z najnebezpečnejších miest na rozľahlosť na svete. Krajina jasných svetiel, žiariacich veží a nepokojných duchov, kde je život lacný a všetko je na predaj.

  • Novinka v Shadowrun: Hong Kong, vďaka našim štedrým Kickstarter Backers:


    • 6+ hodinová bonusová kampaň - Shadows of Hong Kong.
    • 100+ minút zvukového komentára vývojára!
    • Vynovené umenie a hrateľnosť Matrixu!
    • Ilustrovaná prechodová animácia, ktorá hrá v kľúčových momentoch príbehu.
    • Vylepšený zvuk a dynamická bojová hudba
    • Vynovené používateľské rozhranie zásob a jednoduchšia správa položiek v misii.
    • Úplne nový strom schopností Cyberware a nové kybernetické zbrane, ktoré je možné nainštalovať do náručia vašej postavy.
    • Schopnosť vstúpiť do ťahového bojového režimu hneď, ako je nepriateľ v dohľade.
    • Nové výkonné objekty Foci pre kúzelníkov


    Shadowrun: Hong Kong - Extended Edition obsahuje

    • Bonusová kampaň Shadows of Hong Kong: Zasadená v týždňoch nasledujúcich po udalostiach hlavnej kampane, bonusová kampaň Shadows of Hong Kong vám - a vášmu tímu - poskytne príležitosť obrátiť sily na elitný policajný zbor, ktorý už raz po tebe išli. Prostredníctvom vrstiev korporátnej chamtivosti a mestských rozbrojov budete zápasiť s nebezpečnými nepriateľmi, odhalíte smrtiace sprisahanie a upevníte si svoju povesť Prime Runnera ... za predpokladu, že samozrejme prežijete.
    • Klasické, príbehmi poháňané cRPG: Shadowrun: Hong Kong zažíva návrat do zlatého veku počítačových RPG s románovým rozvetveným príbehom plným ostrej prózy a hlbokého vývoja postáv. Ponorte sa do múdrej, viac ako 15-hodinovej kampane s rozmanitým obsadením až príliš ľudských postáv.
    • Jedinečné prostredie Cyberpunk: Zažite jedinečnú dystopickú budúcnosť „Tech meets Magic“ Shadowrun, obľúbeného herného prostredia, ktoré teraz oslavuje 25. výročie. Shadowrun: Hongkong je dokonalým vstupným bodom do prostredia pre tých, ktorí s Shadowrunom nemali žiadne skúsenosti, a zároveň poskytuje množstvo klasických Shadowrun postáv a techniky, do ktorých si môžu zaseknúť zuby skúsení hráči.
    • Veďte svoj tím: Rovnako ako Dragonfall, aj Shadowrun: Hong Kong ponúka posádku chybných, nebezpečných bežcov s príbehmi, ktoré by bolo možné uskutočniť iba v prostredí Shadowrun, ktoré sa stretáva s technológiami. Členovia vášho tímu sú navrhnutí tak, aby počas misií hrali kontrastné úlohy a každý z nich má odlišný súbor zručností, schopností, silných a slabých stránok. Každý člen tímu má tiež výzvy, ktorým musí vo svojom živote čeliť, a ktoré sa môžete rozhodnúť odložiť alebo v nich hrať dôležitú úlohu.
    • Úchvatný, ťahový taktický boj: Keď ste v tieni, záleží na každom kroku. Vyberajte svoje akcie múdro - pohybujte sa, aby ste sa lepšie kryli, strieľali do blízkych prostivníkov alebo zosielali ohnivé gule do davu nepriateľov. S viac ako 200 zbraňami a kúzlami, ktoré máte k dispozícii, je každý ťah plný zmysluplných možností.
    • Progresia postáv založená na schopnostiach: Vyberte si archetyp počiatočnej postavy a stavajte odtiaľ! Pouliční samuraji a fyzickí adepti ovládajú bojové pole pomocou pokročilých bojových schopností. Šamani a mágovia vyvolávajú mocných spojencov a vrhajú smrtiace kúzla, zatiaľ čo Riggers a Deckers poskytujú kritickú technologickú podporu a premietajú svoje vedomie priamo do dronov a počítačových systémov. Shadowrun: Bezkonkurenčný systém zručností v Hongkongu vám umožňuje rozvíjať svoju postavu akýmkoľvek smerom, ktorý si vyberiete.


  • Názov vydavateľa: Paradox Interactive
  • Názov vývojáraHarebrained Schemes
  • Dátum vydania: 20.08.2015
  • Pegi: 15
  • Žáner: Stratégia/RPG

    Minimálne požiadavky:
    Operačný systém: Windows XP SP3/Vista/Windows 7 & 8
    Procesor: x86-kompatibilný 1.8GHz aleb rýchlejší procesor
    Pamäť: 2 GB RAM
    Grafická karta: DirectX kompatibilná 3D grafická karta s aspoň 256MB pamäťou
    DirectX: Verzia 9.0
    Pevný disk: 10 GB voľného miesta


    Jedná sa o digitálnu verziu hry Shadowrun: Hong Kong (Extended Edition Deluxe), kód vám bude zaslaný SMS správou alebo e-mailom.


    © 2013-2018 Harebrained Holdings, Inc. All Rights Reserved. Shadowrun is a trademark of Microsoft. Published by Paradox Interactive AB.

  • TITUL OBSAHUJE NASLEDOVNÉ JAZYKOVÉ LOKALIZÁCIE:
    EN dabingDE titulkyPL titulky

    Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách