Shantae Risky’s Revenge (Director’s Cut) PS5

59,99 €
42,99 €
Cena bez DPH: 35,83 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 451936
LimitedEN dabing

Shantae Risky’s Revenge (Director’s Cut) [PS5]

O hre

Shantae: Risky's Revenge – Director's Cut prináša bičovanie vlasov a brušný tanec do vášho počítača! Zahrajte si túto akčnú adventúru teraz s úplne novými funkciami!

Táto úplne nová verzia kombinuje všetok obsah z predchádzajúcich vydaní – a pridáva ešte viac! Majstrovské dielo založené na pixeloch zostáva nedotknuté, novo rozšírené o HD portrétne umelecké diela a ďalšiu výzvu. Balík dopĺňajú nové ilustrácie, Steam Trading Cards, Achievements, emotikony, podpora ovládačov, plne konfigurovateľné ovládacie prvky a odomykateľný magický režim s alternatívnym kostýmom. Tento Director's Cut tiež predstavuje prepracovaný Warp systém, ideálny pre rýchlostných bežcov aj vracajúcich sa hráčov!




Kľúčové vlastnosti

Shantae: Risky's Revenge – Director's Cut je sud prášku s vysokým oktánovým číslom, na šľahanie vlasov a natriasajúci bokmi. Obsahuje tisíce snímok animácií, obrovských bossov s viacerými škriatkami a quest tak veľký, že praská vo švíkoch. Preveďte „polovičného džina“ Shantae cez strašidelné pustiny, horiace púšte, čarovné lesy, kvapkajúce jaskyne a smrtiace labyrinty. Objavte magické útoky, uvarte zombie kávu, zachráňte zlaté bábätká a osvojte si umenie brušného tanca, aby ste premenili Shantae na silnejšie stvorenia. Využite svoje schopnosti, aby ste prekazili riskantné kroky pirátskej dámy a zachráňte Sequin Land pred istou záhubou! So svojimi nákazlivými postavami, koketným humorom a lahodne výstrednou akciou ponúka Shantae: Risky's Revenge skutočnú akciu, ktorú určite zvládnete!

Trailer


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách