Sigma iD.GO, červené

34,99 €
29,90 €
Cena bez DPH: 24,92 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 421645
Sigma

Sigma iD.GO, červené [24530]

Priprav sa a choď!

Ak hľadáte cenovo dostupné a ľahko použiteľné športové hodinky s funkciou merania srdcového tepu, je iD.GO pre Vás tou správnou voľbou. Pulzmeter iD.GO Vám počas všetkých Vašich aktivít poskytne presné informácie o Vašej srdcovej frekvencii. Len s 3-mi funkciami a s jedným veľkým tlačidlom je pulzmeter iD.GO veľmi jednoducho ovládateľný. Všetky hodnoty sú zobrazované naraz na displeji veľkými, ľahko čitateľnými číslicami. S elegantným dizajnom sa iD.GO prispôsobí každému zápästia.

  • Strážca tepovej frekvencie
    Je dokonalým nástrojom pre tých, ktorí chcú alebo potrebujú sledovať tepovú frekvenciu počas nielen športových aktivít. Veľmi jednoduché až intuitívne ovládanie ponúka presný údaj o tepovej frekvencii.
  • Elegantný dizajn, veľký displej
    Model iD.GO má elegantný a nadčasový dizajn. Displej je veľký a ľahko čitateľný.
  • Jednoduchosť zobrazenie
    Nie je pulzmeter iD.GO v režime tréningu, zobrazujú sa na displeji hodiny. Po aktivácii tlačidlom sa pod hodinami zobrazí funkcie stopiek. Akonáhle je pripojený hrudný pás, namiesto informácie o čase sa zobrazí informácia o aktuálnej tepovej frekvencii.
  • Univerzálny dizajn
    Jednoduchý športový dizajn robí iD.GO Vaším spoločníkom nielen počas cvičenia, ale aj každodenného života. Dizajn náramku umožňuje prispôsobenie veľkosti akémukoľvek zápästia. Náramok je vyrobený z vysoko kvalitného materiálu TPU.
  • Vodeodolnosť
    Zariadenie iD.GO je vodotesné a testované podľa štandardu IPX7. To znamená, že je chránené pri ponorení do hĺbky vody asi 1 meter po dobu asi 30 minút. Tlačidlo sa však nesmie pod vodou používať.
  • Jednoduchá výmena batérie
    Priemerná životnosť batérie iD.GO je približne 2 roky. Ak je potrebná výmena batérie, môžete to urobiť sami pomocou malého skrutkovača.
  • Jedno tlačidlo ovláda viac funkcií
    Zariadenie iD.GO je ovládané iba jedným tlačidlom, ktoré reaguje inak na krátky alebo dlhý stlačenie.
Tréningové funkcie
Hodiny:áno
Stopky:na jednu desatinu sekundy
Tepová frekvencia:áno
Ostatné funkcie
EKG presnosť:áno
Analógový prenos tepovej frekvencie:áno
Veľké tlačidlo:áno
Vodeodolnosť:IPX7

Obsah predajného balenia:

  • Pulsmetr iD.GO
  • Hrudný snímač


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách