Skull Island: Rise of Kong Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Skull Island: Rise of Kong - PS4Skull Island: Rise of Kong - PS5
39,99 €
34,99 €
Cena bez DPH: 29,16 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 465229
GameMillEN dabing
 
Chceš ušetriť 7 € ? Tento produkt predávame aj ako bazár za 27,99 €

Skull Island: Rise of Kong [NSW]

O hre

Nechajte naplno prejaviť Kongovu zúrivosť a staňte sa kráľom Ostrova lebiek.

Vyrazte na akčnú dobrodružnú výpravu z pohľadu tretej osoby naprieč tajuplným ostrovom a pomstite smrť svojich rodičov, ktorí padli za obeť najväčšiemu z tunajších predátorov – kráľovnej smrtibežcov zvanej gaw. Podrobte si zástupy prapôvodných beštií, premôžte prisluhovača svojho úhlavného nepriateľa a získajte titul právoplatného kráľa Ostrova lebiek. Prekliesnite si cestu exotickým prostredím ostrova s jeho močiarmi, vodopádmi, džungľou alebo jaskyňami plnými skullitu, dávajúceho tunajšej flóre a faune jej silu, a odhaľte bohatú mytológiu ostrova i všetky jeho starostlivo strážené tajomstvá.


Kľúčové vlastnosti

  • Ujmite sa osirelého Konga a sledujte, ako sa postupne mení z mladého megaprimáta na dospelého kráľa Ostrova lebiek.

  • Dajte v boji voľný priechod Kongovej zúrivosti, s pomocou ničivých komb si podrobte divokých prisluhovačov gaw a taktickým využívaním režimu zúrivosti zvyšujte dopad svojich útokov na obrovitánskych obyvateľov tunajšieho podzemia.

  • Obráťte nepriateľov na útek Kongovým revom naháňajúcim mráz po chrbte a uštedrite im poslednú ranu z milosti s využitím jedinečných zakončovacích úderov.

  • Odhaľujte mytológiu Ostrova lebiek nachádzaním zberateľských predmetov, odomykajte záhadné oblasti ostrova a zistite viac o minulosti jeho domorodých obyvateľov, tunajšej exotickej flóre a faune i bohatej histórii Kongovho druhu.

  • Povzneste Konga do nových výšin počas špeciálnych udalostí a jedinečných súbojov s bossmi a odomknite jeho plný bojový potenciál.

  • Skáčte a šplhajte sa po skalách, popínavých rastlinách, močiaroch, exotických plážach, skrytých jaskyniach a ďalšom rozmanitom teréne tejto ostrovnej džungle na ceste za pomstením smrti svojich rodičov.


Trailer


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách