Smalland: Survive the Wilds Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Smalland: Survive the Wilds - Xbox Series X|S
39,99 €
34,99 €
Cena bez DPH: 29,16 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 470623
MergeEN titulky

Smalland: Survive the Wilds [PS5]

Zažite dobrodružstvo !

O hre

Pred vládov obrov sme žili slobodne pod Slnkom a Mesiacom. Uplynuli stáročia, ale tie príbehy o povrchovom svete sa odovzdávali z generácie na generáciu. Teraz sú obri preč a ty, Vanguard, sa musíš odvážiť ísť ešte raz do divočiny, na naliehavú misiu. Buď statočný a nezaváhaj...



Kľúčové vlastnosti

  • Preskúmajte rozsiahlu „Krajinu malých“: Prechádzajte sa cez kaluže veľké ako jazero, zmenšujte stromy vo veľkosti mrakodrapov, predierajte sa cez hlboké trhliny na cestách a zažite obrovský otvorený svet z novej perspektívy. Preskúmajte husté lesy, nebezpečné močiare a zvláštne ruiny, ktoré tu zostali z predchádzajúceho obdobia. Odhaľte tradíciu a vedomosti zo skrytých NPC roztrúsených po celom svete a naučte sa prežiť v tejto obrovskej divočine.

  • Kroťte a jazdite na tvoroch: Odhaľte recepty, ktoré vám umožnia skrotiť a jazdiť na množstve zvieratiek. Preskočte obrovské vzdialenosti na chrbte lúčneho koníka, skroťte si vážky, prebehnite z miesta na miesto na pavúkovi. Tento svet a jeho obyvateľov si musíte podmaniť.

  • Prežiť spolu: Hrajte po boku priateľov s podporou až 10 hráčov v multiplayeri. Preskúmajte spolu nový svet, bojujte spolu, stavajte spolu a prežite divočinu ako tím.

  • Postavte si tábory na zemi alebo medzi stromami: Umývajte alebo zušľachťujte zdroje, aby ste si postavili svoje táborisko s viacerými vrstvami materiálu, od listov a vetvičiek až po pevný kameň. Vyberte si svoje obľúbené miesto na svete a stavajte alebo zmenšujte obrovské stromy a vytvorte svoju vlastnú osadu.

  • Vyrobte súpravy výkonných brnení: Zbierajte silné brnenia, ktoré vám poskytujú odolnosť a schopnosti, a zmiešajte ich, aby ste si prispôsobili svoj vzhľad. Kĺzajte po oblohe v okrídlenom brnení, hojdajte sa zo stromu na strom pomocou háku a mnoho ďalších.

  • Prežiť divočinu: Väčšina tvorov, s ktorými sa stretnete, vás bude vidieť nižšie v potravinovom reťazci – mravce, šváby, chrobáky, osy a pavúky vás všetci považujú za potenciálne jedlo. Poveternostné podmienky a ročné obdobia sa neustále menia, takže ak chcete prežiť ďalší deň, príprava je kľúčová.

Trailer


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách