Sniper Elite: Nazi Zombie Army 2 [Steam]

digitálna distribúcia
20,99 €
5,99 €
Cena bez DPH: 4,99 €
 
Kód produktu: 418599
MastertronicEN dabing
Hra vyžaduje pripojenie k sieti internet a aktiváciu v systéme Steam!

Sniper Elite: Nazi Zombie Army 2 [Steam] [PC digital]

Užite si mrazivo intenzívnu kooperatívnu kampaň až pre 4 hráčov súčasne v tomto nadupanom pokračovaní best-selleru Sniper Elite: Nazi Zombie Army.

Keď Európa ostáva v troskách 2. Svetovej vojny, pohltená légiou nemŕtvych, za každú cenu musíte nájsť spôsob, ako odvrátiť túto totálnu katastrofu. Preskúmavajte zvrátené útroby Berlína a vyhľadajte a získajte artefakty, ktoré vyvolali toto zatratenie. Každý krok musí byť zaplatený v krvi, a musíte spolupracovať, aby ste dokázali čeliť neskutočnej presile a dostať sa hlbšie do démonmi posiateho mesta a desivého Führerbunker-u.

Rozbehnite túto kampaň až štyria súčasne v kooperatívnom režime, alebo sa vydajte na túto zvrátenú misiu sami, ak na to máte. S množstvom nových nepriateľov, nových prostredí, krvavými prekvapeniami a návratom nechválne známej smrtiacej Röntgenovej kamery, je Sniper Elite: Nazi Zombie Army 2 hrou, ktorá uspokojí aj tých najkrvilačnejších lovcov zombie.

  • Nové kampane - nové terory! Prežívajte v novej kampani až pre 4 hráčov súčasne, prebojujte sa cez nové pekelné lokácie plné presily a postavte sa tvárou v tvár novým nepriateľom, ako je Fire Demon či Summoner.
  • Nervy drásajúci boj z pohľadu tretej osoby! Vyskúšajte si osvedčený sniping, krv pumpujúce prepady a kooperatívnu tímovú hru, ktorá preslávila originálnu hru Nazi Zombie Army. Pripravte sa však na neuveriteľné presily, vražednú Röntgenovú kameru a ďalšie smrtiace pasce.
  • Viac násilia, viac krviprelievania! Rozštvrťte groteskných nových nepriateľov, užite si nové krvavé efekty a videosekvencie, sprevádzané novým, ešte desivejším soundtrackom.



    Jedná sa o digitálnu verziu hry Sniper Elite: Nazi Zombie Army 2, kód vám bude zaslaný SMS správou alebo e-mailom.

  • TITUL OBSAHUJE NASLEDOVNÉ JAZYKOVÉ LOKALIZÁCIE:
    EN dabingDE titulkyPL titulky

    Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách