Socha Lady Dimitrescu Limited Edition 1:4 Scale (Resident Evil Village)

poštovné zadarmo bez ohľadu na zvolený spôsob dodania...
Cena s DPH
1 299,99 €
Cena bez DPH: 1 083,33 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
QUATRO - nákup na splátky
Kúpiť na splátky cez QUATRO
Kúpiť na splátky cez Home Credit
Kúpiť na splátky cez HOME CREDIT
Kód produktu: 470209
PUREARTS

Socha Lady Dimitrescu Limited Edition 1:4 Scale (Resident Evil Village)

Originálna zberateľská figúrka Lady Dimitrescu z jednej z legendárnch hier Resident Evil Village zaručene nesmie chýbať vo Vašej zbierke!

  • O hre
    Keď sa povie Resident Evil, každý si vie hneď predstaviť hrôzostrašný príbeh, ktorý táto hra prináša. Resident Evil Village je ďalšie pokračovanie hororovej survival hry vydanej spoločnosťou Capcom. Hráči ovládajú Ethana Wintersa, ktorý hľadá svoju unesenú dcéru v dedine plnej zmutovaných tvorov. Hra kombinuje pulzujúcu akciu s charakteristickou hrôzou o prežitie, ktorá je synonymom radu Resident Evil. Vývojári odhalili niekoľko nových detailov a funkcií, ktoré sa vracajú späť k obľúbeným prvkom predchádzajúcich hier Resident Evil. Pridáva akčnejšiu hrateľnosť s vyšším počtom nepriateľov a väčším dôrazom na boj. S využitím materiálov nájdených v priebehu hry je hráč schopný vyrobiť neoceniteľný spotrebný materiál potrebný na prežitie hrôz dediny.
  • O postave
    Alcina Dimitrescu sa narodila do šľachtickej rodiny Dimitrescu niekedy pred Veľkou vojnou a prostredníctvom tohto pôvodu zdedila dedičnú krvnú chorobu. Vo veku 44 rokov, bola vylákaná vodcom kultu do krypty pod dedinským cintorínom, kde jej bol chirurgicky implantovaný parazit. Účelom tohto experimentu bolo určiť jej životaschopnosť ako kandidáta, ktorý by sa neskôr mohol stať hostiteľom parazitickej inteligencie. Tento experiment značne zmutoval Alcinino telo, čím sa rozvinuli jej regeneračné schopnosti, zaťahovacie pazúrovité nechty a schopnosť premeniť sa na dračie monštrum. Okrem toho parazit zastavil jej proces starnutia a natrvalo si zachovala svoj vzhľad. Napriek týmto pôsobivým biologickým zmenám výsledná mutácia nezrušila jej krvnú chorobu. Výsledkom bolo, že Dimitrescu potrebovala na udržanie svojho zdravia pohotovú zásobu čerstvej ľudskej krvi.
  • Krvavá grófka
    Grófka Alcina Dimitrescu, bežne označovaná ako Lady Dimitrescu, bola zmutovaná ľudská aristokratka. Od 50. rokov 20. storočia až do svojej smrti v roku 2021 si Dimitrescu udržiavala pseudofeudálnu vládu nad roľníkmi v blízkosti hradu Dimitrescu ako jedna zo štyroch pánov regiónu. Viac ako šesťdesiat rokov sa tejto grófky obávali miestni obyvatelia pre obvinenia z masových vrážd a kanibalizmu, ktoré sa neskôr ukázali ako pravdivé.
  • Originálna socha
    Jej smäd po krvi je neutíchajúci! PureArts a Capcom predstavujú jednu z najcharizmatickejších zloduchov z franšízy Resident Evil v masívnej mierke 1 : 4. Táto limitovaná zberateľská figúrka je obmedzená len na 100 kusov, čo jej dodáva na exkluzívnosti. Socha Lady Dimitrescu bude so svojim ikonickým vzhľadom, dokonalými šatami šitými na mieru, upravenými vlasmi a snímateľným klobúkom jedným z ústredných kúskov vašej zbierky. Eleganciu a hrôzu v jednom zažijete vďaka dvom možnostiam póz rúk. Budú to pazúre pripravené k nečakanému útoku, alebo póza cigaretou? Dych vám vyrazía aj najmenšie detaily vďaka dokonalému vypracovaniu záhybov tkanín a textúre pokožky. Socha je umiestnená na kvalitnom podklade z umelého dreva a mramoru.

Vlastnosti sochy

  • Oficiálne licencovaný produkt
  • Mierka 1 : 4
  • Rozmery 88,9 cm x 50,8 cm x 27,9 cm
  • Vyrobené z kvalitnej polyesterovej živice a textilu
  • Detailné záhyby a textúry
  • Autenticky podrobná figúrka
  • Vypracované na základe hernej predlohy
  • Obmedzený počet kusov - 100

Produktové video


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách