Sony Inzone H3

Cena s DPH
79 €
Cena bez DPH: 65,83 €
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 471869
SONY

Sony Inzone H3 [MDRG300W.CE7]

Počujte lepšie, hrajte lepšie

Náhlavná súprava INZONE H3 je štýlová, pohodlná a doplnená špičkovou kvalitou zvuku. 360° priestorový zvuk na hranie vám umožní počuť ešte presnejšie a odhaliť ciele alebo protihráčov rýchlejšie než kedykoľvek predtým.

O produkte

  • Okamžité a presné rozpoznávanie cieľov
    Začujte nepriateľov, skôr než vás uvidia. S naším 360 priestorovým zvukom na hranie a osvedčeným hardvérom viete, kde a ako ďaleko sú protivníci. Dlho sa pred vami neskryjú ani len hráči ukrývajúci sa v tieňoch alebo za stenami či prekážkami.

  • 360 priestorový zvuk na hranie
    Náš 360 priestorový zvuk pre lepší zážitok z hrania, aktivovaný softvérom INZONE Hub pre PC, ponúka novovyvinutý virtualizér pre hry, ktorý reprodukuje priestorový zvuk u viackanálových zvukových signálov tak, ako to zamýšľali tvorcovia hier.

  • 360 Spatial Sound Personalizer
    Pomocou aplikácie 360 Spatial Sound Personalizer pre smartfóny môžete optimálne prispôsobiť priestorový zvuk tvaru vášho ucha pre naozaj osobný herný zážitok.

  • Zažite 360 stupňový priestorový zvuk na hranie
    Chcete vyskúšať náš priestorový zvuk vo svojich obľúbených zariadeniach? Nasaďte si slúchadlá a ponorte sa do zážitku. Pocíťte precízne vyjadrenie polohy vášho protihráča, jeho pohyby a oveľa viac.

  • Optimálna akustika vďaka pokročilej technológii
    Našu náhlavnú súpravu INZONE H3 sme navrhli tak, aby vdýchla život vášmu hernému soundtracku. Symetrická akustická konštrukcia, ktorá je dostatočne flexibilná na to, aby sa dokázala prispôsobiť rôznym tvarom a veľkostiam hlavy, ešte umocňuje kvalitu zvuku a priestorovú akustickú presnosť.

  • Silné výškové frekvencie
    Kanáliky v puzdre INZONE H3 regulujú a optimalizujú reprodukciu nízkofr. zvuku, čoho výsledkom sú silné výšky, vďaka ktorým sú hlboké zvuky výbuchov či motorov tak realistické. Počúvajte dramatické a intenzívne aspekty herného sveta okolo vás.

  • Čistejší signál pre lepšie hranie
    Zažite novú úroveň strhujúcej hry vďaka USB DAC, ktorý je súčasťou dodávky a je navrhnutý špeciálne pre INZONE H3. USB DAC má zosilňovač vysokej kvality s nízkym pomerom signálu a šumu a prináša krištáľovo čistú kvalitu zvuku. Môžete dosiahnuť presné umiestnenie a vzdialenosť zvuku, čím svoj hráčsky zážitok posuniete na ďalšiu úroveň v rozličných herných žánroch a hlavne v FPS.

  • Pohodlie pri hraní po celé hodiny
    Náhlavnú súpravu INZONE H3 sme vytvorili tak, aby bola mimoriadne pohodlná, takže sa s ňou zvládnete hrať naozaj dlho. Po nasadení je bezpečná a stabilná, s minimálnym bočným tlakom, takže vždy hravo zvládne aj niekoľkohodinovú akciu.

  • Dokonalé pohodlie pre vašu hlavu
    Široká a mäkká výplň v hlavovej časti rovnomerne rozloží hmotnosť po celom povrchu hlavy, takže poskytuje dlhotrvajúce pohodlie.

  • Pohodlne dosadajú k ušiam
    Hladké nylonové slúchadlá sú tvarované tak, aby čo najmenej zaťažovali vaše uši, keďže zboku optimálne priliehajú k vašej hlave. Mimoriadne pohodlný materiál slúchadiel zaisťuje stabilitu a zvukovú izoláciu.

  • Prispôsobte si herný štýl
    Vďaka nášmu počítačovému softvéru INZONE Hub si môžete prispôsobiť zážitok z používania náhlavnej súpravy INZONE H3 prostredníctvom rôznych úkonov vrátane viacerých nastavení zvuku a hardvéru. Jemným doladením zvukových frekvencií v hre pomocou funkcie EQ získate čistejší a pohlcujúcejší zvuk.

  • Priveďte svoj tím k víťazstvu vďaka jasnej komunikácii
    Zrozumiteľne a rozhodne koordinujte misie. Flexibilný vyklápací boom mikrofón s funkciou stlmenia zvuku vám umožňuje bez problémov komunikovať v hre s ostatnými členmi tímu.

  • Boom mikrofón so zameraním na hlas
    Vysokokvalitný boom mikrofón je tvarovaný tak, aby ste ho mohli mať bližšie pri ústach, takže vás ostatní budú vždy zreteľne počuť. Keďže mikrofón je jednosmerný, zachytáva váš hlas jasne aj počas tých najbúrlivejších herných okamihov.

  • Jednoduchý oválny dizajn umožňuje bezproblémové ovládanie
    Naša náhlavná súprava INZONE H3 disponuje ergonomicky skonštruovanými tlačidlami a kruhovými ovládačmi na jednoduchú zmenu funkcií a úpravu nastavení počas hry. Kruhový ovládač hlasitosti má vyčnievajúcu konštrukciu na jednoduché ovládanie a káblové spoje sú mimoriadne odolné, aby ste sa mohli bezstarostne pohrúžiť do hry.

  • Myslíme na udržateľnosť
    Naše produkty sú navrhnuté tak, aby boli nielen štýlové, ale aj ohľaduplné k životnému prostrediu. Balenie INZONE H3 neobsahuje žiadne plasty a sú v ňom využité len recyklované materiály a netkanej celulózy, čo odráža záväzok spoločnosti Sony znížiť vplyv jej produktov a procesov na životné prostredie.

Technická špecifikácia
Slúchadlá
Typ slúchadiel Uzavreté, dynamické
Spôsob nosenia Circum aural („okolo uší“)
Meniče Neodymový magnet
Veľkosť meničov 40 mm
Frekvenčný rozsah 10 - 20 000 Hz (JEITA)
Impedancia 35 Ohm
Citlivosť 92 dB/mW
Mikrofón
Stlmenie mikrofónu Posunutie nahor
Podsvietenie nie
Pripojenie
Pripojenie káblové
Typ kábla jednostranný
Zástrčka Pozlátený 4-pólový minikonektor
Kábel 1,2 m

Obsah balenia:

  • Headset Sony
  • USB audio box
  • Dokumentácia


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách