Sony Inzone H5, biele

Cena s DPH
149 €
Cena bez DPH: 124,17 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
QUATRO - nákup na splátky
Kúpiť na splátky cez QUATRO
Kúpiť na splátky cez Home Credit
Kúpiť na splátky cez HOME CREDIT
HOME CREDIT AKCIA
Možnosť poistenia:
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 1 rok
21 €
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 2 roky
31 €
Predĺžená záruka o 1 rok
17 €
Predĺžená záruka o 2 roky
30 €
Kód produktu: 471906
SONY

Sony Inzone H5, biele [WHG500W.CE7]

Schválené tými najlepšími

Náhlavná súprava INZONE H5 je štýlová, pohodlná a doplnená špičkovou kvalitou zvuku. Vycibrite svoje zmysly a pripravte sa na akciu. Herné slúchadlá INZONE H5 boli navrhnuté tak, aby hráčom poskytli konkurenčnú výhodu. Navrhnutý spolu s profesionálnymi hráčmi, je ľahký s hmotnosťou iba 260 g, ergonomicky tvarovaný pre pohodlie počas celej hry a obsahuje 360 priestorový zvuk pre hranie (aktivovaný softvérom INZONE Hub PC), ktorý vám pomôže počuť nepriateľov skôr, než vás uvidia.

O produkte

  • Výber je na vás!
    Ktorá z týchto farieb sa k vám hodí viac – biela alebo čierna? S každou z farieb môžete získať rovnako špičkový zvuk a skvelé herné funkcie a dokonca vo farebnom prevedení, ktoré sa hodí k vašej osobnosti.

  • Schválené tými najlepšími, pre vás
    Navrhnuté v spolupráci s profesionálnymi hráčmi, aby vám pomohli získať výhodu nad vašimi súpermi.

  • Zvukové pole vám ušité na mieru
    Spôsob, akým zvuk vstupuje do zvukovodu a odráža sa v ňom, závisí od vášho jedinečného tvaru ucha. Použite aplikáciu 360 Spatial Sound Personalizer pre smartfóny a získajte zvuk zmapovaný do tvaru vášho ucha a upravený pre zvukový výstup INZONE H5 pre ešte presnejší zážitok.

  • Zažite 360 stupňový priestorový zvuk
    V hrách, ktoré sa vyhrajú a prehrajú v priebehu niekoľkých sekúnd, často vyhráva ten, kto zareaguje prvý. 360 priestorový zvuk pre hrynarazíte na súperove kroky, vďaka čomu získate na mape jedinečné situačné povedomie.

  • Zažite 360 stupňový priestorový zvuk na hranie
    Chcete si vyskúšať náš priestorový zvuk na svojich obľúbených zariadeniach? Nasaďte si slúchadlá a ponorte sa do seba.

  • Bohatšie výšky, silnejšie minimá
    40 mm meniče zaisťujú autentickú reprodukciu každého herného zvuku. Vytvára extrémne vysokofrekvenčné zvuky s vysokou poddajnosťou, ako aj autentické nízke frekvencie, zatiaľ čo kanály na kryte tiež optimalizujú nízkofrekvenčné zvuky a poskytujú ešte silnejšie basy. Spoločne poskytujú skutočne pohlcujúci herný zážitok.

  • Nech je po Tvojom
    Náš počítačový softvér INZONE Hub vám umožňuje prispôsobiť si zážitok z INZONE H5 prispôsobením širokej škály operácií, vrátane rôznych nastavení zvuku a hardvéru. Pomocou funkcie EQ dolaďte zvukové frekvencie podľa svojej hry pre väčšiu čistotu a ponorenie.

  • Pohodlné a ľahké
    Konštrukcia INZONE H5 znižuje bočný tlak a zároveň vyvažuje stabilitu a pohodlie, aby vás videl počas akejkoľvek relácie.

  • Mäkké náušníky. Nízky bočný tlak. Pohodlná čelenka.
    Vankúš na čelenku je dostatočne široký na to, aby rovnomerne rozložil váhu na hlavu, takže zostane dlhší čas pohodlný. Mäkké, hrubé náušníky sú vyrobené z hladkého nylonového materiálu, ktorý je na dotyk hodvábny.

  • Uistite sa, že váš hlas je počuť
    Vysokokvalitný obojsmerný ramenný mikrofón bol navrhnutý tak, aby bol dostatočne blízko vašich úst, takže váš hlas bude vždy jasne počuť. Obojsmerný dizajn je tiež šikovnejší pri izolácii vášho hlasu a odfiltrovaní okolitého hluku, takže vaši spoluhráči môžu zachytiť vaše rozkazy nahlas a zreteľne aj v tej najfrenetickejšej prestrelke.

  • Jasná komunikácia poháňaná AI
    Mikrofón INZONE H5 sa nespolieha len na dizajn, ktorý vám pomôže poskytnúť ostrú a jasnú komunikáciu. Využíva tiež strojové učenie postavené na AI. Náš algoritmus na redukciu hluku bol vyvinutý so strojovým učením AI s použitím viac ako 500 miliónov hlasových vzoriek na potlačenie okolitého hluku a zreteľnú extrakciu vášho hlasu v širokej škále prostredí.

  • Stlmte otočením nahor
    Na konci vašej hernej relácie je možné mikrofón stlmiť jedným jednoduchým úkonom jednoduchým vyklopením.

  • Nižšia latencia s bezdrôtovým pripojením 2,4 GHz
    INZONE H5 sa pripája cez 2,4 GHz bezdrôtový USB kľúč, napájaný algoritmom s nízkym oneskorením. Vychutnajte si bezdrôtovú nízku latenciu so zníženým oneskorením medzi zvukom produkovaným v hre a výstupom, ktorý počujete, čo vám dáva lepšie situačné povedomie, takže môžete reagovať na akúkoľvek situáciu a potom ju ovládať

  • Až 28 hodín hrania
    S až 28 hodinami nepretržitého prehrávania sa môžete spoľahnúť, že INZONE H5 vydrží tak dlho, ako potrebujete. A s 3 hodinami prehrávania už po 10 minútach nabíjania môžete byť v prevádzke hneď, ako sa vrátite z prestávky.

  • Ideálne pre PlayStation 5
    INZONE H5 vám umožní vychutnať si pohlcujúci zvuk Tempest 3D AudioTech od PlayStation 5 pre hranie s veľkým priestorovým realizmom. Bezproblémovo fungujú s konzolami PlayStation 5: počas hrania na obrazovke uvidíte stav hlasitosti, zostávajúcu úroveň nabitia batérie a indikátor stlmenia mikrofónu.

Technická špecifikácia
Slúchadlá
Typ slúchadiel Uzavreté, dynamické
Spôsob nosenia Circum aural („okolo uší“)
Meniče Neodymový magnet
Veľkosť meničov 40 mm
Frekvenčný rozsah 5 - 20 000 Hz (IEC)
360 Priestorový zvuk na hranie áno
Citlivosť 89 dB / mW
Impedancia 21 ohm (1 kHz)
Batéria
Čas nabíjania batérie Približne 3,5 hodiny
Výdrž batérie Max. 28 hodín
Rýchle nabíjanie 10 minút na 3 hodiny prehrávania
Pripojenie
Pripojenie Bluetooth, 2.4 GHz
Verzia Bluetooth 5.3
Ostatné
Nastavenie hlasitosti áno
Hmotnosť Cca 260 g

Obsah balenia:

  • Headset Sony
  • USB Transceiver
  • Kábel USB
  • Dokumentácia

Produktové video


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách