Sony Inzone H9, biele

poštovné zadarmo bez ohľadu na zvolený spôsob dodania...
Cena s DPH
299 €
Cena bez DPH: 249,17 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
QUATRO - nákup na splátky
Kúpiť na splátky cez QUATRO
Kúpiť na splátky cez Home Credit
Kúpiť na splátky cez HOME CREDIT
HOME CREDIT AKCIA
Možnosť poistenia:
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 1 rok
32 €
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 2 roky
50 €
Predĺžená záruka o 1 rok
24 €
Predĺžená záruka o 2 roky
46 €
Kód produktu: 471889
SONY

Sony Inzone H9, biele [WHG900NW.CE7]

Zameraj. Reaguj. Vyhraj.

Náhlavná súprava INZONE H9 je štýlová, pohodlná a doplnená špičkovou kvalitou zvuku. Vycibrite svoje zmysly a pripravte sa na akciu. Naša náhlavná súprava INZONE H9 vás vtiahne do zóny s priestorovým zvukom a tlmením hluku pre skvelý zvuk a presné reflexy. Posuňte výkon nad svoje maximum a objavte protihráčov ešte pred tým, než oni objavia vás.
Nabite svoj zvuk a vylepšite výkon s bezdrôtovou hernou náhlavnou súpravou INZONE H9. Technológia 360 priestorový zvuk na hranie a potlačenie hluku ďalšej úrovne vás dostane vždy o krok vpred a vďaka pohodlnejšiemu dizajnu môžete hrať dlhšie.

O produkte

  • Výber je na vás!
    Ktorá z týchto farieb sa k vám hodí viac – biela alebo čierna? S každou z farieb môžete získať rovnako špičkový zvuk a skvelé herné funkcie a dokonca vo farebnom prevedení, ktoré sa hodí k vašej osobnosti.

  • Skvelé počutie, totálna zmena
    Zistite, ako vám naša bezdrôtová herná náhlavná súprava INZONE H9 s potláčaním hluku a 360-stupňovým priestorovým zvukom na hranie pomôže počuť najslabšie zvuky, aby ste počas misií reagovali ako prví.

  • Okamžité a presné rozpoznávanie cieľov
    Začujte nepriateľov, skôr než vás uvidia. S naším 360 stupňovým priestorovým zvukom na hranie a s našou osvedčenou hardvérovou technológiou môžete zistiť, kde sa vaši protivníci nachádzajú a ako sú ďaleko. Dlho sa pred vami neskryjú ani len hráči ukrývajúci sa v tieňoch alebo za stenami či prekážkami.

  • Zažite 360 stupňový priestorový zvuk na hranie
    Náš 360-stupňový priestorový zvuk pre lepší zážitok z hrania, aktivovaný softvérom INZONE Hub pre PC, ponúka novovyvinutý virtualizér pre hry, ktorý reprodukuje priestorový zvuk u viackanálových zvukových signálov tak, ako to zamýšľali tvorcovia hier. Pomocou aplikácie 360 Spatial Sound Personalizer pre smartfóny môžete optimálne prispôsobiť priestorový zvuk tvaru vášho ucha pre naozaj osobný herný zážitok.

  • Zažite 360 stupňový priestorový zvuk na hranie
    Chcete vyskúšať náš priestorový zvuk vo svojich obľúbených zariadeniach? Nasaďte si slúchadlá a ponorte sa do zážitku. Pocíťte precízne vyjadrenie polohy vášho protihráča, jeho pohyby a oveľa viac.

  • Optimálna akustika vďaka pokročilej technológii
    Našu náhlavnú súpravu INZONE H9 sme navrhli tak, aby vdýchla život vášmu hernému soundtracku. Symetrická akustická konštrukcia, ktorá je dostatočne flexibilná na to, aby sa dokázala prispôsobiť rôznym tvarom a veľkostiam hlavy, ešte umocňuje kvalitu zvuku a priestorovú akustickú presnosť.

  • Autentická reprodukcia každého herného zvuku
    Membrána náhlavnej súpravy INZONE H9 vyvinutá na základe našich skúseností má jedinečný tvar, vďaka ktorému dokáže mimoriadne verne reprodukovať vysokofrekvenčné zvuky, ako aj autenticky nízke frekvencie, čím vytvára pohlcujúci herný zážitok.

  • Silné výškové frekvencie
    Kanáliky v puzdre INZONE H3 regulujú a optimalizujú reprodukciu nízkofr. zvuku, čoho výsledkom sú silné výšky, vďaka ktorým sú hlboké zvuky výbuchov či motorov tak realistické. Počúvajte dramatické a intenzívne aspekty herného sveta okolo vás.

  • Pohodlie pri hraní po celé hodiny
    Náhlavnú súpravu INZONE H9 sme vytvorili tak, aby bola mimoriadne pohodlná, takže sa s ňou zvládnete hrať naozaj dlho. Po nasadení je bezpečná a stabilná, s minimálnym bočným tlakom, takže vždy hravo zvládne aj niekoľkohodinovú akciu.

  • Dokonalé pohodlie pre vašu hlavu
    Široká a mäkká výplň v hlavovej časti rovnomerne rozloží hmotnosť po celom povrchu hlavy, takže poskytuje dlhotrvajúce pohodlie.

  • Pohodlne dosadajú k ušiam
    Mäkké kožené slúchadlá sú tvarované tak, aby čo najmenej zaťažovali vaše uši, keďže zboku optimálne priliehajú k vašej hlave. Mimoriadne elastický materiál slúchadiel zaisťuje pohodlie, stabilitu a zvukovú izoláciu.

  • Len čistá hra bez ďalších zvukov
    INZONE H9 s viacerými možnosťami potláčania hluku tlmí zvuky, ktoré by vás mohli rušiť, od ohrievačov až po PC ventilátory či stavebné práce. Obsahuje technológiu duálneho snímania hluku, použitú aj v našich slúchadlách zo série 1000X, ktoré zaručujú bezchybný herný zážitok.

  • Nechajte sa vtiahnuť, vnímajte
    Pri hraní hier už nezmeškáte dôležité okolité zvuky, ako je telefón, zvonček alebo váš partner. Režim okolitého zvuku, ktorý sa používa na našich hudobných slúchadlách, vám umožňuje okamžite prepínať medzi potlačením hluku a okolitým zvukom stlačením tlačidla na slúchadlách.

  • Priveďte svoj tím k víťazstvu vďaka jasnej komunikácii
    Zrozumiteľne a rozhodne koordinujte misie. Flexibilný vyklápací boom mikrofón s funkciou stlmenia zvuku vám umožňuje bez problémov komunikovať v hre s ostatnými členmi tímu.

  • Hrajte bez obmedzení – bez káblov a s minimálnym oneskorením
    Naša bezdrôtová herná náhlavná súprava INZONE H9 vám pri hraní zaistí slobodu bez starostí zo zavadzajúcich káblov. Presná synchronizácia obrazu a zvuku s minimálnym oneskorením sa postarajú o to, aby vám neušiel ani jediný tón.

Technická špecifikácia
Slúchadlá
Typ slúchadiel Uzavreté, dynamické
Spôsob nosenia Circum aural („okolo uší“)
Meniče Neodymový magnet
Veľkosť meničov 40 mm
Frekvenčný rozsah 5 - 20 000 Hz (JEITA)
360 Priestorový zvuk na hranie áno
Mikrofón
Stlmenie mikrofónu Posunutie nahor
Podsvietenie nie
Batéria
Čas nabíjania batérie Približne 3,5 hodiny
Výdrž batérie Max. 32 hodín (NC VYP)
Rýchle nabíjanie 10 minút na 1 hodinu prehrávania
Pripojenie
Pripojenie Bluetooth 5.0, 2,4 GHz
Profil Bluetooth A2DP, AVRCP, HFP, HSP
Podporované formáty zvuku s Bluetooth SBC, AAC
Dosah Bluetooth Približne 10 m
Ostatné
Potlačnie okolitého hluku áno, možné vypnutie a zapnutie okolitého zvuku
Hmotnosť Cca 335 g (čierna)

Obsah balenia:

  • Headset Sony
  • USB vysielač s prijímačom
  • Kábel USB
  • Dokumentácia


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách