Soška Seeing Stone Grogu (Star Wars: The Mandalorian)

299,99 €
189,99 €
Cena bez DPH: 158,33 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 455466
Diamond

Soška Seeing Stone Grogu (Star Wars: The Mandalorian) [MAR222295]

Exkluzívna zberateľská soška Grogu zo sveta Star Wars, nenechajte si ujsť príležitosť pridať si tento jedinečný zberateľský kúsok do Vašej zbierky!

  • O postave
    Grogu bol Mandalorian patriaci k rovnakému tajomnému druhu ako legendárny veľmajster Yoda. Grogu sa narodil v roku 41 BBY a bol vychovaný v chráme Jedi na Coruscante ako zasvätenec rádu Jedi a ukrytý po vytvorení Galaktickej ríše. Bol znovuobjavený zvyškom Galaktickej ríše po jej páde a mnohým sa stal známym jednoducho ako „The Child - Dieťa“ počas éry Novej republiky. Grogu však zachránil Din Djarin, mandaloriansky lovec odmien. Djarinovi sa podarilo nájsť Jediho, aby ho vycvičil, a znovu sa pripojil k rádu Jedi pod vedením majstra Jedi Luka Skywalkera.

  • Dlhá cesta
    Grogu obnovil svoj tréning pod Skywalkerom a strávil relatívne krátky čas tréningom so Skywalkerom na Ossuse, kde Skywalker budoval akadémiu Jedi. Skywalker však vycítil, že srdce Grogu nebolo v učení sa ceste Jediov. Potom, čo Djarin navštívil planétu s darom brnenia pre Grogu, Skywalker dal Groguovi na výber: prijať dar a vrátiť sa k Mandalorianovi, alebo vziať Yodov svetelný meč a pokračovať vo výcviku Jedi. Grogu sa rozhodol vrátiť do Djarinu a znovu sa s ním stretol na Tatooine uprostred vojny gangov medzi silami Boba Fetta, ktorému Djarin pomáhal, a Pyke Syndicate.

  • Originálna verzia
    Diamond Select Toys predstavuje originálnu verziu sošky "Baby Yodu", ktorá zachytáva mladého držiteľa Sily sediaceho na vrchole kameňa Jediov zvaného "Seeing Stone", ako svoju myseľ púšťa do kozmu a hľadá priateľský hlas. Obsahuje vymeniteľné hlavy s otvorenými aj zatvorenými očami a navyše nápis na kameni svieti. 20 cm vysoká soška v mierke 1:6 s dôkladným spracovaním detailov aplikácií a precíznym sochárskym a maliarskym spracovaním poteší fanúšikov Hviezdnych vojen. Vyrobených je len 1000 kusov, čo tejto soške dodáva na exkluzivite. Dodáva sa v celofarebnej krabičke s očíslovaným certifikátom pravosti. Navrhol Joe Allard, vyrezával Jorge Santos Souza./li>

Vlastnosti sošky

  • Vyrobené z kvalitnej živice
  • Detailné záhyby a textúry tkanín
  • Autenticky podrobná socha, ručne maľovaná
  • Vypracované na základe filmovej predlohy
  • Oficiálne licencovaný produkt

Rozmery

  • Mierka 1:6
  • Výška cca 20 cm


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách