Soška Diamond Select LOTR Gallery Aragorn (Lord of The Rings)

89,99 €
46,99 €
Cena bez DPH: 39,16 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 460490
Diamond

Soška Diamond Select LOTR Gallery Aragorn (Lord of The Rings) [APR232210]

Exkluzívna zberateľská dioráma Aragorn zo sveta Pán prsteňov, nenechajte si ujsť príležitosť pridať si tento jedinečný zberateľský kúsok do Vašej zbierky!

lotr-aragorn

  • O postave
    Aragorn bol po oboch rodičoch potomkom kráľov Isildura a Elendila. Aragornov otec zomrel, keď boli chlapci iba dva roky, potom sa Aragorn so svojou matkou uchýlil do Roklinky. Elrond mu prezradil jeho pravú totožnosť a daroval mu úlomky Narsilu a Barahirov prsteň . Aragorn odmietol Žezlo Annúmiasu, kým nedospeje k právu držať ich. Zhruba v tom čase sa tiež zamiloval do Elrondovej dcéry Arwen . Od tej doby žil Aragorn s Hraničiarmi v divočine a strážil hranice Kraja a mier v Eriadore. Zoznámil sa s Gandalfom a stali sa blízkymi priateľmi. Aragorn svoju identitu tajil, aby sa o ňom nedočuli sluhovia Temného pána. Preto bol pre ľudí v Eriadore záhadnou postavou.
lotr-aragorn
  • Osamelý pútnik
    Aragorn podnikal výpravy za dobrodružstvom a slúžil pod práporom gondorského správcu, ale potom Gondor opustil. Osamelo putoval ďalej na Východ a ďaleký juh a skúmal ľudské srdcia a Sauronových služobníkov. Dostal sa dokonca na južnej pologuli a stal sa najväčším cestovateľom svojej doby. Niekedy po návrate na Západ Stredozeme sa Aragorn znovu stretol s Arwen a daroval jej dedičstvo svojho rodu - Barahirov prsteň . Keď neskôr požiadal Elronda o Arweninu ruku, Elrond odmietol, aspoň dovtedy, kým sa jeho chránenec stane kráľom Gondoru a Arnoru.
lotr-aragorn
  • Spoločenstvo Prsteňa
    Gandalf a Aragorn spoločne hľadali v Rhovanione Gluma, ktorého Aragorn našiel v Mŕtvych močiaroch blízko Mordoru a priniesol ako väzňa. Pripojil k Frodovej výprave v krčme U Skákavého poníka. Vďaka Aragornovej pomoci hobiti utiekli nazgelom a dorazili do Roklinky. Po Elrondovej Rade sa stal Aragorn členom Spoločenstva prsteňa, hoci od začiatku smeroval do Gondoru, aby pomohol svojmu ľudu vo vojne. Rozhodol sa teda, že bude výpravu sprevádzať, pokiaľ to bude možné. Pri Rauroskom vodopáde došlo k sporu medzi Frodom a Boromirom a Spoločenstvo sa rozpadlo. Aragorn po ťažkom rozhodovaní nechal Froda odísť, pretože cítil, že mu s jeho úlohou už nemôže pomôcť, a vydal sa s Legolasom a Gimlim prenasledovať škriatkov a zachrániť zajatých hobitov. Aragorn sa s Legolasom a Gimlim vydal po stopách hobitov do Fangornu, kde sa stretol s Gandalfom a rozhodli sa pomôcť rohanskému kráľovi Théodenovi vo vojne so Sarumanom.
lotr-aragorn
  • Originálna verzia
    Diamond Select Toyys predstavuje svoju diorámu Aragorna, kotrá je prvým v rade Galériových diorám na základe filmovej trilógie Pán prsteňov! Táto približne 25-centimetrová socha zobrazuje Aragorna s pripraveným mečom tak, ako ste ho mohli vidieť vo filmovom spacovaní. Je vyrobená z vysoko kvalitného PVC s detailným vyrezávaním a aplikáciami. Dodáva sa v celofarebnej okennej krabičke. Navrhol Caesar, vyrezávala Anissa Tchoub!

Vlastnosti sošky

  • Vyrobené z kvalitného PVC
  • Detailné záhyby a textúry tkanín
  • Autenticky podrobná socha, ručne maľovaná
  • Vypracované na základe filmovej predlohy
  • Oficiálne licencovaný produkt
  • Výška cca 25 cm



Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách