Soška Imlerith (The Witcher 3 Wild Hunt)

79,99 €
71,99 €
Cena bez DPH: 59,99 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 455329

Soška Imlerith (The Witcher 3 Wild Hunt) [3010-225]

Exkluzívna zberateľská figúrka Imlerith zo sveta Witcher s bohatými detailami, zaručene nesmie chýbať vo Vašej zbierke! Nenechajte si ujsť príležitosť pridať si tento jedinečný zberateľský kúsok do Vašej zbierky!

Imlerith-witcher

  • O postave
    Imlerith bol jedným z generálov Divokého honu a je jedným z dvoch sekundárnych antagonistov Zaklínača 3: Divoký hon.. Mal veľkú moc a bol jedným z najhrozivejších protivníkov, s ktorými sa Geralt stretol. Geralt a Imlerith boli známi aj počas Geraltovej loveckej služby. Druhým generálom Lovu po Imlerithovi bol Caranthir Ar-Feiniel.

  • Silný bojovník
    Tento častý hosť Geraltových nočných môr je silný, nemilosrdný a manipulatívny bojovník. Spolu so svojím kráľom a jeho spolugenerálmi Caranthirom a Ge'elsom hľadá staršiu krv Ciri, aby zachránil ich vlasť. V treťom pokračovaní hry The Witcher 3 - Wild Hunt mu budete čeliť. Napriek tomu, že sa javí ako pomalý boss, nie je taký ani zďaleka. Neustále sa teleportuje, aby vás obkľúčil počas boja.

  • Originálna verzia
    Dark Horse predstavuje figúrku Imleritha tak, ako je zobrazený v hre The Witcher 3 Wild Hunt. Figúrka je vysoká cca 24 cm a dodáva sa v krabičke s okienkom. Skvelo spracovaná, ručne maľovaná PVC figúrka plná detailov dodávaná s vymeniteľnou hlavou a prilbou určite poteší fanúšikov Witchera (Zaklínača).
Imlerith-witcher-2

Rozmery

  • Výška cca 24 cm
  • Výška podstavca cca 3 cm


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách