Soška Kazuma Kiryu (Yakuza)

159,99 €
99,99 €
Cena bez DPH: 83,33 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 459616

Soška Kazuma Kiryu (Yakuza) [NS3421]

Exkluzívna zberateľská soška Kazuma Kiryu zo sveta hry Yakuza, nenechajte si ujsť príležitosť pridať si tento jedinečný zberateľský kúsok do Vašej zbierky!

  • O postave
    Kazuma Kiryu je fiktívna postava a hlavný hrdina akčnej adventúry Sega. Kiryu je bývalý člen japonského zločineckého syndikátu Yakuza, ktorý sa rozhodne opustiť svoj kriminálny spôsob života, čo ho vedie k mnohým dobrodružstvám a konfrontáciám vo fiktívnom japonskom meste Kamurocho. Je známy ako „Drak z Dojima“ vďaka tetovaniu draka na chrbte a pôvodne bol hrôzostrašným členom skupiny yakuza známej ako Dojima Family, dcérska spoločnosť klanu Tojo. Bol predstavený v debutovej hre série v roku 2005, kde vzal vinu za smrť svojho šéfa, aby ochránil svojho najlepšieho priateľa Akira Nishikiyama, čo malo za následok jeho vylúčenie z klanu a desaťročný pobyt vo väzení.

  • Drak z prostredia sirotinca
    Kiryuovi rodičia, narodený 17. júna 1968, boli zabití Shintarom Kazamom, keď bol Kiryu vo veľmi mladom veku. Kazama z viny adoptoval Kiryu a vychoval ho v Slnečnicovom sirotinci. Kiryu miluje prácu s deťmi a je im v sirotinci Morning Glory dobrým opatrovateľom. Je chápavý, spája sa s deťmi prostredníctvom spoločných zážitkov. Snaží sa s nimi zaobchádzať čo najférovejšie a snaží sa, aby boli všetci v bezpečí a šťastní, či už to znamená usporiadať zápas, aby ich rozveselil, alebo odmietnuť predať pozemok aj napriek veľkej sume peňazí. Tiež prejavuje záľubu v arkádových hrách a verí, že nikto na ne nie je príliš starý. Je mimoriadne lojálny k Shintarovi Kazamovi až do bodu, keď sa pripojil k jakuze, napriek jeho inak dobrosrdečnej povahe a Kazamovmu odmietnutiu jeho požiadaviek. Dal si záležať na tom, aby predstieral svoju smrť, aby jeho priatelia a blízki zostali v bezpečí, pretože sa podieľal na záležitostiach s yakuzou. Jeho jedinou hnacou silou je bezpečnosť sirotinca.

  • Drak z prostredia sirotinca
    Kiryu je stoický rojko zo sveta temnej yakuzy, ktorý žije podľa prísneho kódexu cti a veľmi silného zmyslu pre spravodlivosť. Nesúdi ostatných a vo všeobecnosti akceptuje každého, kto je k nemu priateľský. Je dobrým poslucháčom, dáva rady v reakcii na svoje prostredie, namiesto toho, aby vyhľadával rozhovory. Je múdry (ale určite nie vševediaci) a vo všeobecnosti to so svojím okolím myslí dobre, vďaka čomu je prekvapivo pragmatický a obľúbený. V srdci sa stále považuje za yakuzu, a hoci násilie považuje za nevyhnutné, Kiryu je znechutený násilnými yakuzami, ktorí sú skazení pomstou a mocou.

  • Originálna soška
    Urobte miesto pre túto neuveriteľnú sochu samotného draka Dojima! Soška od Numskull Designs zobrazuje Kazuma Kiryu s prísnou tvárou v ikonickom obleku, ako svižne dvíha bicykel a je odhodlaný poraziť všetkých nepriateľov. Soška je umiestnená na metropolitnej základni so spadnutým dopravným kužeľom. Meria približne 28 cm, dodáva sa v celofarebnej krabičke s očíslovaným certifikátom pravosti. Soška poteší všetkých nadšencov klasických a ikonických Sega hier.

Vlastnosti sošky

  • Vyrobené z PVC
  • Detailné záhyby a textúry tkanín
  • Autenticky podrobná socha, ručne maľovaná
  • Vypracované na základe hernej predlohy
  • Oficiálne licencovaný produkt

Rozmery

  • Rozmery cca 25 x 22 x 28 cm
  • Hmontosť cca 975 g

Produktové video


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách