SpellForce: Conquest of EO Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA SpellForce: Conquest of EO - PS5
29,99 €
24,99 €
Cena bez DPH: 20,83 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 467434
THQEN dabing

SpellForce: Conquest of EO [Xbox Series X|S]

O hre

V ťahovej strategickej hre SpellForce: Conquest of EO zasadenej do fantasy sveta SpellForce sa ujmite role svojho majstra ako dedič jeho záhadnej čarodejnej veže.

Študujte celý rad kúziel, ktoré môžete zosielať na krajinu okolo seba, vyvolávajte poskokov a cvičte silných bojovníkov, ktorí sa vydajú do sveta. Bojujte v rýchlych, no taktických ťahových bitkách.


Kľúčové vlastnosti

  • Preskúmajte ríšu Eo: Presvedčte silných hrdinov, aby sa vo vašom mene vydali na dobrodružstvo, hľadali užitočné artefakty a prísady, alebo aby priniesli bohatstvo. Hľadajte talentovaných učeníkov, ktorí rozšíria vašu ríšu, a robotníkov, ktorí pre vás budú získavať množstvo surovín. Odhaľte tajomstvá zdedené po svojom majstrovi a pokračujte v jeho úlohe rozpútať ultimátny zdroj magickej moci - Allfire!

  • Čelte silným sokom: Medzi ostatnými mágmi sa nájdu takí, ktorí vášmu vzostupu k moci neprajú. Budete musieť čeliť veľkým armádam a ešte väčším ambíciám konkurenčných mágov. Dokážete prežiť boj o nadvládu? Aby ste mohli rozšíriť svoju ríšu, budete musieť ovládať zdroje Allfire, aby ste mohli zaplniť svoj grimoár novými kúzlami, vyrábať mocné artefakty a vylepšovať svoju vežu.

  • Vyberajte múdro: Staňte sa nekromantom, ktorý vytvára desiatky silných nemŕtvych, alchymistom, ktorý varí lektvary a výbušné flakóny do bitky, alebo remeselníkom, ktorý vyrába glyfy a magické predmety, ktorými podporuje svojich vojakov. Zosilnite vďaka viac ako 60 kúzlam a viac ako 100 rôznym jednotkám od goblinov až po majestátne gryfy.

  • Zanechajte svoju stopu: Spriateľte sa s mestami, ťažte suroviny a rozširujte svoju ríšu. Naplňte svoj grimoár mystickými znalosťami a porážajte rivalov v boji o zdroje moci. Hľadajte mystické artefakty a odhaľujte dávno ukryté tajomstvá Shapers alebo ovládajte mytické lokácie a vstrebajte ich silu. Vylepšujte svoju vežu a rozšírte ju vďaka novým miestnostiam a vylepšeniam od nekromantskej krypty po mystickú krištáľovú komnatu.

  • Dynamická veža: Vaša nesmierna magická sofistikovanosť umožní vašej veži levitovať nad zemou a cestovať po kraji. Na ceste využívajte zdroje magickej moci na Eo a čelte fanatikom z frakcie New Purity, nepriateľským žulovým trpaslíkom a krvilačným orkom. Stretnite sa s nemŕtvymi, démonmi a príšerami, zatiaľ čo budete prehľadávať rozvaliny alebo pomáhať dedine, v ktorej strašia duchovia. Možno sa budete musieť postaviť aj proti armádam poskokov ostatných čarodejníkov a poraziť ich v boji, aby ste mohli vyraziť proti vežiam svojich konkurentov a rozbili ich na prach. Alebo snáď nájdete spôsob, ako si ich zmieriť a ťažiť z ich znalostí?

  • Magické dobrodružstvo: V hre SpellForce: Conquest of Eo sa môžete ponoriť do bohatého sveta, po okraj plného mágie a dobrodružstva. Uspejete, alebo zahyniete? Čaká vás boj a úloha stať sa najväčším mágom, akého svet kedy spoznal.

Vlastnosti hry

  • Rozširujte a vylepšujte svoju vežu a budujte nové miestnosti, ktoré vám pomôžu na čarodejnej ceste

  • Vyberte si jeden z troch archetypov a šiestich zoznamov kúziel, ktoré vám umožnia hrať odlišným štýlom

  • Verbujte jednotlivých hrdinov a učeníkov, ktorí povedú vaše vojská

  • Vytiahnite zo živého interaktívneho grimoáru nové tajomstvá a kúzla

  • Vyrábajte čokoľvek od magických glyfov a artefaktov po nemŕtvych poskokov

  • Užite si viac ako 600 rôznych dobrodružstiev, z ktorých každé má procedurálne generovanú kampaň

Trailer


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách