SpongeBob SquarePants: Krusty Cook-Off (Extra Krusty Edition) Nintendo SWITCH

29,99 €
22,99 €
Cena bez DPH: 19,16 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 455998
TiltingEN dabing

SpongeBob SquarePants: Krusty Cook-Off (Extra Krusty Edition) [NSW]

O hre

Poďme variť! SpongeBob: Krusty Cook-Off - Extra Krusty Edition je tu!

Pripojte sa k SpongeBob SquarePants na veselom kulinárskom dobrodružstve cez reštaurácie a kuchyne v Bikini Bottom! Keď si pán Krabs uvedomí, že v biznise s rýchlym občerstvením sa dá zarobiť viac peňazí, rozhodne sa rozšíriť svoje reštauračné impérium, počnúc raňajkovým stánkom pred SpongeBobovým domom... a kto iný by mu mohol pomôcť s jeho prevádzkou ako SpongeBob. Samotný SquarePants?

Vytvorte si vlastnú kuchyňu, ozdobte a prispôsobte svoju reštauráciu a pripravte sa na servírovanie chutného jedla svojim hosťom! V tejto hre na varenie rýchleho občerstvenia otestujte svoje schopnosti riadenia času a zažite bláznivú kuchársku akciu vesmíru SpongeBob. Zapnite gril a pripravte sa na varenie!


Kľúčové vlastnosti

  • Úplne nové reštaurácie
    Hej, Fry Cooks, vitajte v New Kelp City, SpongeBob: Krusty Cook-Off v komiksovej konvencii v treťom svete! Pripravte sa na varenie a predveďte svoje zručnosti za grilom, keď budete dodávať chutné jedlá a porazte zlých zloduchov v 5 nových supervýkonných reštauráciách!

  • Zábavné a rýchle varenie
    Varte a servírujte chutné jedlo vrátane krabických placiek, palaciniek, BBQ a ďalších! Sadnite si za gril ako SpongeBob SquarePants a poskytnite rýchle služby obyvateľom Bikini Bottom. Obslúžite množstvo známych tvárí ako Patrick Star, Sandy Cheeks, Squidward a mnoho ďalších! Urobte radosť svojim zákazníkom a odmeňujte sa tipmi, lajkami a vzrušujúcimi bonusmi! Začnite ako mladší kuchár a trénujte, aby ste sa stali jedným z popredných šéfkuchárov rýchleho občerstvenia v Bikini Bottom!

  • Preskúmajte svet SpongeBob SquarePants
    Grilujte lahodné karbonátky Krabby v Krusty Krab, steaky a rebierka v Sandy's Treedome, párky v rožku vo Weenie Hut Jr's a ešte oveľa viac pri objavovaní známych reštaurácií a nových kuchýň v Bikini Bottom, Goo Lagoon a mimo nich! Pravidelne sa pridávajú nové reštaurácie a kuchyne, ktoré prinášajú nové výzvy a recepty na varenie!

  • Vylepšujte a ozdobujte
    Vyberte si nový nábytok a rôzne dekorácie, aby ste pridali svoj osobný dotyk do reštaurácií SpongeBob SquarePants. Vylepšite svoje kuchynské vybavenie, aby ste rýchlo varili jedlo a poskytovali rýchlejšie služby svojim zákazníkom. Začnite so základným dizajnom reštaurácie a vytvorte si kuchyňu tak, aby vyhovovala skúsenému šéfkuchárovi!

  • Zbierajte a prispôsobujte
    Odomknite svoje obľúbené postavičky zo SpongeBob SquarePants a oblečte ich do úžasných outfitov inšpirovaných touto show! Vytvorte si svojho vlastného avatara pre hru a interagujte s postavami v rôznych kostýmoch.

  • Veselý príbeh
    Zažite úplne nový a exkluzívny príbeh SpongeBob SquarePants s SpongeBobom, pánom Krabsom, Squidwardom, Sandy a Patrickom. Zahrajte si veselý príbeh, keď budete postupovať hrou a odomknete nové úrovne.


Extra Krusty Edition obsahuje:

  • New Kelp City (stiahnuteľný kód)
  • 4 bonusové kostýmy v hre
  • Exkluzívny plagát (do vypredania zásob)

Trailer


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách