STAR WARS Jedi Fallen Order

digitálna distribúcia
Cena s DPH
49,99 €
Cena bez DPH: 41,66 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 435767
ElectronicEN dabing

STAR WARS Jedi Fallen Order [XBOX ONE digital]

Dobrodružstvo naprieč celou galaxiou vás čaká v STAR WARS: Jedi Fallen Order, nová akčná adventúra z pohľadu tretej osoby - titul od Respawn Entertainment.
Táto naratívna single playerová hra vás obuje do topánok Padawana Jedi, ktorý tesne vyviazne pred očistou príkazu 66, odohrávajúcou sa po Epizóde 3: Pomsta Sithov.
Na ceste za znovu vystavaním Jedi, musíte zozbierať úlomky vašej zničenej minulosti, aby ste dokončili svoj tréning, vyvinuli mocné schopnosti Sily a stali sa majstrami v umení s ikonickým svetelným mečom - to všetko počas toho, čo sa snažíte udržať o krok pred Impériom a jeho smrteľných inkvizítorov.

Ako si budete vylepšovať svoje schopnosti, ocitnete sa vo filmových bojoch so svetelnými mečmi a Silou - boje navrhnuté také napätie, aké vidíte vo filmoch. Hráči musia na nepriateľov strategicky, zmeriavať ich silu a ich slabiny, zatiaľ čo naplno využívajú svoj tréning Jedi.

Fanúšikovia STAR WARS určite spoznajú ikonické lokality, zbrane a vybavenie. Aj nepriatelia sú plní známych tvárí, doplnených o pár nových charakterov. Ako časť príbehu, hráči sa ponoria do galaxie, čerstvo ovládnutej Impériom. Ako Jedi - hrdina premenený na utečenca, budete musieť bojovať o prežitie, objavovať tajomstvá dlho vyhynutej civilizácie v snahe znovu vybudovať rád Jedi.

Vlastnosti

  • Filmové a pohlcujúce boje - Jedi: Fallen Order prináša fantáziu rytiera Jedi cez inovatívny systém boja so svetelným mečom. Údere, odrážanie a úskoky - to celé prepojené s plejádou schopností Sily, ktoré budete potrebovať na prekonávanie prekážok v ceste. Tento sytémsa ľahko učí, no stať sa v ňom majstrom chce skutočný tréning.
  • Nový príbeh Jedi začína - Ako bývalý Padawan na úteku pred Impériom musíte dokončiť svoj tréning než váš plán objavia inkvizítori. Vďaka pomoci bývalého Rytiera Jedi, bláznivého pilota a nebojácneho droida musíte ujsť zlým machináciám Impéria v príbehovom dobrodružstve. Objavujte a prekonajte množstvo prekážok zameraných na boj, objavovanie a riešenie hádaniek.
  • Galaxia vás očakáva - Pradávne lesy, vetrom ošľahané útesy a desivé džungle sú všetko unikátne biómy, ktoré budete objavovať v Jedi: Fallen Order s možnosťou rozhodnúť, kde a kedy ísť ďalej. Ako si odomykáte schopnosti, otvárajú sa vám aj nové možnosti objavovania aj už navštívených máp. Využívanie svojej Sily na pomoc pri objavovaní. Pohybujte sa rýchlo, avšak Impérium vás neustále prenasleduje každým krokom, aby zničilo Rád Jedi.



    Pozor, jedná sa o digitálnu verziu! Po kúpe vám bude kľúč zaslaný formou SMS a na e-mailovú adresu.



Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách