Star Wars: Jedi Survivor [XBOX Series X] - BAZÁR (použitý tovar)

Po dohraní odkúpime naspäť
Cena s DPH
26,99 €
Osobitný režim 0% DPH
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 461314
Electronic

Star Wars: Jedi Survivor [XBOX Series X] - BAZÁR (použitý tovar)

  • hra je z výkupu a je 100% funkčná a odskúšaná
  • obal bez poškodenia, médium bez škrabancov
  • zmluvná záruka 12 mesiacov

Popis nového produktu:

O hre

Príbeh Cala Kestisa pokračuje v Star Wars Jedi: Survivor, akčnej dobrodružnej hre od Respawn Entertainment, vyvinutej v spolupráci s Lucasfilm Games.

Tento príbehovo poháňaný titul pre jedného hráča začína päť rokov po udalostiach Star Wars Jedi: Fallen Order a sleduje Calov čoraz zúfalejší boj, zatiaľ čo galaxia klesá ďalej do temnoty. Cal, vytlačený Impériom na okraje galaxie, sa ocitne obklopený novými a známymi hrozbami. Ako jeden z posledných žijúcich rytierov Jedi je Cal prinútený postaviť sa v najtemnejších časoch galaxie – ale ako ďaleko je ochotný zájsť, aby ochránil seba, svoju posádku a dedičstvo rádu Jedi?

Kľúčové vlastnosti

  • Pokračujte v Calovej ceste
    Cal už nie je padawanom, ale prišiel si na svoje a vyrástol v mocného rytiera Jedi. Keď si so sebou nesie spomienky a očakávania rádu Jedi, jeho krížová výprava proti Impériu sa stala ešte nebezpečnejšou. Temné časy sa blížia - s novými a známymi nepriateľmi, ktorí ho obklopujú, sa Cal bude musieť rozhodnúť, ako ďaleko je ochotný zájsť, aby zachránil svojich najbližších.

  • Objavte nové možnosti boja
    Filmový bojový systém sa vracia s ďalšími schopnosťami sily a novými štýlmi boja so svetelnými mečmi. Kreatívne využite všetky tieto schopnosti a zbrane, aby ste sa strategicky postavili rozšírenému množstvu nepriateľov, zhodnotili silné a slabé stránky a zároveň šikovne využili svoj tréning na prekonanie svojich protivníkov a vyriešenie záhad, ktoré vám stoja v ceste.

  • Preskúmajte neskrotnú galaxiu
    Objavte nové planéty a známe hranice v galaxii Star Wars, z ktorých každá má jedinečné biómy, výzvy a nepriateľov. Osvojte si nové zručnosti, vybavenie a schopnosti, ktoré rozšíria spôsoby, akými budete skúmať, bojovať a túlať sa. Vďaka väčším oblastiam na preskúmanie a ďalším objavom mimo vychodených ciest nájdu hráči, ktorí dobrodružstvo za horizontom, skryté odmeny.

Trailer


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách