STAR WARS Squadrons [ESD MS]

digitálna distribúcia
Cena s DPH
39,99 €
Cena bez DPH: 33,33 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 437313
ElectronicEN dabing

STAR WARS Squadrons [ESD MS] [XBOX ONE digital]

Ovládnite umenie leteckých súbojov v autentickej hre STAR WARS: Squadrons. Pripravte sa na adrenalínové súboje viacerých hráčov z pohľadu prvej osoby po boku svojej letky.
Piloti, ktorí narukujú, usadnú do kokpitov stíhačiek Novej republiky a Impéria a zapoja sa do strategických vesmírnych bitiek 5 proti 5. Upravte si stíhačku a prispôsobte zloženie svojej letky pre najrôznejšie herné štýly a rozdrťte protivníka.
Piloti triumfujú ako tým a plnia taktické úlohy na známych aj doposiaľ nevidených bojiskách, vrátane plynového obra Yavinu Prime a roztriešteného Galitanu.

Usadnite do stíhačiek ako X-wing a TIE fighter. Upravte si výzbroj a vzhľadové doplnky a zatiaľ sa budete z kokpitu kochať okolím podľa potreby prevádzajte energiu medzi zbraňami, štítmi a monitormi.

Naučte sa, čo to znamená byť pilotom v strhujúcom príbehu pre jedného hráča vo svete STAR WARS, ktorý sa odohráva po udalostiach z filmu Návrat Jediho.
Do boja o osud galaxie, na ktorý sa budete dívať striedavo z dvoch rôznych perspektív, vysielajú obe frakcie kultových aj nových vodcov. Nová republika bojuje za slobodu. Impérium vyžaduje poriadok. Potrebujeme, aby ste sa pripojili k výkvetu galaxie.



Pozor, jedná sa o digitálnu verziu! Po kúpe vám bude kľúč zaslaný formou SMS a na e-mailovú adresu.



Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách