Stellaris: Galaxy Edition [Steam]

digitálna distribúcia
Cena s DPH
49,99 €
Cena bez DPH: 41,66 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 435198
ParadoxEN dabing
Hra vyžaduje pripojenie k sieti internet a aktiváciu v systéme Steam!

Stellaris: Galaxy Edition [Steam] [PC digital]

Hra Stellaris je impozantná stratégia na galaktickej úrovni. Preskúmajte šíru galaxiu plnú divov. Štúdio Paradox Developement, v ktorom vyrobili série Crusader Kings a Europa Universalis prezentuje Stellaris, evolúciu žánru "grand strategy" s prieskumom galaxie vo svojom jadre.

Hra predstavuje hlboký strategický herný štýl, obrovský výber mimozemských rás a rozprávanie príbehu, ktoré je postavené v popredí. Hra Stellaris má hlboký, náročný systém, ktorý odmeňuje intergalaktický prieskum pri tom ako prechádzate, objavujete, ovplyvňujete a zisťujete viac o veľkom množstve rás, s ktorými sa stretnete počas vašich ciest.

Vyryte vaše meno naprieč kozmom odhaľovaním vzdialených nebeských základní a celých civilizácií. Budete expandovať za pomoci vojny, alebo cestou diplomacie pre dosiahnutie vašich cieľov?

  • Žiadne dve hry nikdy nie sú rovnaké:
    Nikdy sa vo vašich cestách nestretnete s rovnakými mimozemskými rasami.

  • Hlboká diplomacia:
    Aliancie, federácie, mierové vyjednávania a všetko čo ste sa naučili očakávať od PDS hier.

  • Objavy:
    Vyšlite vaše vedecké lode pre objavovanie tajov galaxie a zažite nespočetné rozvetvené príbehy.

  • Dizajnér lodí:
    Navrhnite vaše lode a sledujte ako ničia nepriateľov s neustále viac vyspelými zbraňami a prístrojmi.

  • Vyspelý výskum:
    Veľký strom technológií s určitým stupňom náhodnosti. Niektoré technológie musia byť reverzne navrhnuté, niektoré nesú veľký risk a mnoho umožní ďalšie vylepšenia.

  • 3 druhy FTL:
    Váš výber druhov vesmírneho cestovania (Hyperlane, Wormhole, alebo Warp) drasticky ovplyvní vašu hru.

  • Udržte vašich obyvateľov šťastných:
    Segmenty populácie môžu byť nespokojné a zazlievať Vám špecifické veci. Vyhoviete im, alebo ich nemilosrdne rozdrvíte?

  • Tvorba rás:
    navrhnite vašu vlastnú rasu so špeciálnym výzorom, zmesou mravov a charakterových čŕt, ktoré preferujete.



    Galaxy edícia obsahuje:

    • Originálny digitálny soundtrack: Soundtrack Stellaris ponúka dve a pol hodiny pôvodnej hudby vrátane bonusových skladieb a alternatívnych verzií, ktoré hra neobsahuje. Skladby, ktoré zostavil Andreas Waldetoft, sú po častiach uvedené Brandenburským štátnym orchestrom vo Frankfurte a Miou Stegmar. Pri fúzii orchestrálnych a elektronických zvukov možno počuť témy, ktoré evokujú ďalekosiahle skúmanie vesmíru. Zahrnuté sú súbory MP3 a bezstratové súbory FLAC.
    • Exkluzívna rasa mimozemšťanov (dekoračné DLC):Kolonizujte nepoznané a vybudujte slávnu ríšu pavúkov! Pridajte do svojej hry novú mimozemskú rasu s unikátnym arachnoidným vzhľadom. Ak sa vás vaši priatelia spýtajú, ako ste sa zmocnili týchto vesmírnych pavúkov, povedzte im o ponukách na internete.
    • Digitálna zberateľská kniha: Pripojte sa k tvorivému tímu v spoločnosti Stellaris a získajte ďalšie informácie o návrhu a implementácii doposiaľ graficky najvýraznejšej hry Paradoxu. Táto exkluzívna 130-stranová kniha, od konceptuálneho umenia a úplných ilustrácií po 3D vykresľovania, ponúka zbierku hernej grafiky, ktorá nie je k dispozícii nikde inde. Zahŕňa tiež pohľad na myslenie, ktoré prinieslo tento dizajn, problémy, s ktorými sa tím stretol, a spôsob, akým nakoniec ožil vizuálny štýl.
    • Stellaris: Nekonečné hranice - román od Stevena Savileho (e -kniha): Najpredávanejší autor Steven Savile napísal originálny román odohrávajúci sa vo svete sci-fi filmu Paradox ‘Stellaris. Dôkaz, že ľudstvo nie je vo vesmíre osamotené, ho rozdeľuje na dve polovice: Má náš druh hľadať svoju záchranu v nadväzovaní priateľstiev medzi hviezdami alebo v príprave na neodvratnú vojnu? Aké objavy môže kolónia očakávať, keď vyrazí do neznáma, aby našla zdroj záhadného mimozemského signálu? Stiahnite si a čítajte ako epub, mobi (Kindle) a PDF..
    • Exkluzívny avatar a ikona fóra Galaxy: Ukážte svoju lásku k Stellaris na fórach Paradox a ďalších sociálnych sieťach s exkluzívnym avatarom a ikonou.
    • Pozadie obrazovky s podpismi: Vzdajte hold priekopníkom, ktorí cestovali do neznáma, s touto tapetou podpísanou vývojovým tímom Stellaris.


  • Názov vydavateľa: Paradox Interactive
  • Názov vývojára Paradox Entertainment
  • Dátum vydania: 09.05.2017
  • Pegi: 7
  • Žáner: Simulátor

    Minimálne požiadavky:
    Operačný systém: Windows® 7 SP1 64 Bit
    Procesor: Intel® iCore™ i3-530 alebo AMD® FX-6350
    Pamäť: 4 GB RAM
    Grafická karta: Nvidia® GeForce™ GTX 460 alebo AMD® ATI Radeon™ HD 5870 (1GB VRAM), alebo AMD® Radeon™ RX Vega 11 alebo Intel® HD Graphics 4600
    DirectX: Verzia 9.0c
    Pevný disk: 10 GB voľného miesta
    Zvuková karta: Kompatibilná s DirectX 9.0c
    Pripojenie: Širokopásmové pripojenie k internetu




    Jedná sa o digitálnu verziu hry Stellaris: Galaxy Edition, kód vám bude zaslaný SMS správou alebo e-mailom.


    © Paradox Interactive. Trademarks belong to their respective owners. All rights reserved.


  • Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách