Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin - PS4Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin - PS5
Po dohraní odkúpime naspäť
29,99 €
17,99 €
Cena bez DPH: 14,99 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 438742
SquareEN dabing
 
Chceš ušetriť 3 € ? Tento produkt predávame aj ako bazár za 14,99 €

Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin [Xbox Series X|S]

Príbeh maľovaný vrstvami náročnej akčnej hry a intenzívnych bojov. Bitky prešpikované ikonickými akciami a schopnosťami zo série Final Fantasy, ako aj dynamickými schopnosťami zbraní.

Príbeh

Dej sleduje súbor postáv privedených do fantasy sveta, aby čelili zlovomyselnému chaosu. Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin sa odohráva v temnej fantasy interpretácii prostredia pôvodnej hry Final Fantasy, do ktorej je skupina ľudí vtiahnutá z iného sveta.

Kráľ Cornelie odhaľuje Jackovi a jeho priateľom Lukahnovo proroctvo, v ktorom sa spomínajú Bojovníci svetla. Verí, že títo štyria by mohli byť tými legendárnymi bojovníkmi a vkladá do nich nové nádeje, že zaženú temnotu, ktorá zahaľuje kryštály. Hlavným hrdinom je Jack Garland, muž pohltený potrebou zničiť Chaos. Sprevádzajú ho ďalší spoločníci vrátane podobných nováčikov Asha a Jeda a počas cesty čelí rytierovi, ktorý prevzal úlohu Chaosu. Aj keď sú zdanlivo predurčení Bojovníci Svetla, každý má pochybnosti, či je to naozaj ich úloha.

Príbeh sa zameriava na Jacka a jeho boj o vrátenie svetla do kryštálov Cornelie - krajiny zaplavenej temnotou. Prinesie obnovenie svetla kryštálov mier alebo novú formu temnoty... alebo možno niečo úplne iné?

Boj prebieha v reálnom čase, pričom Jack môže prepínať medzi dvoma pridelenými úlohami a využívať fyzické a magické útoky. Po vyčerpaní nepriateľovho „merača zlomu“ môže Jack vykonať záverečný úder, ktorý nepriateľa premení na kryštály, čo mu umožní zozbierať ich a obnoviť časť svojho magického pôsobenia.

Miesta

Po prechode cez severný most na kontinent nájdete prístavné mesto Pravoka. Ľudia z mesta hľadajú kryštály s pomocou kráľa Cornelia. Po ceste cez jaskyne narazíte na pirátsku loď kotviacu v Pravoka Seagrot. Ale Pravoka je len jedným z množstva fascinujúcich, ktoré navštívite.

stranger of paradise


Vedľajšie postavy

  • Kapitán Bikke je pirátsky kapitán, ktorý vládne mestu Pravoka namiesto guvernéra. Nanešťastie pre neho, keďže oceány sú teraz zahalené v temnote, pirátsky biznis takmer vyschol. Lode, na ktoré by sa za normálnych okolností zameral – a poklady, ktoré nesú – sa už neodvážia von. V boji máva obojručnou sekerou s divokou oddanosťou.
  • Kráľ Cornelie vidí v Jackovej planúcej túžbe zastaviť Chaos niečo zvláštne a všetky svoje nádeje vkladá do neho.
  • Kráľovná Jayne je matkou princezien Sarah a Mii. Pokojná a uzemnená, vždy dáva na prvé miesto svoje dcéry a ľudí z Cornelie.
  • Rovnako ako jej staršia sestra Sarah, aj Mia má veľký záujem o občanov Cornelie. Niekedy je dokonca známe, že konfrontuje ministrov.
  • Minister Lagone je bystrý muž, ktorý neúnavne hľadá niekoho, kto zodpovedá Lukahnovým proroctvám. Rozhodne sa zaznamenať cesty Jacka a jeho kamarátov pre potomkov.

Boj

Jedna z kľúčových funkcií je Break Gauge (meradlo rozbitia). Kombinácie a schopnosti znížia meradlo prelomu nepriateľa, ktoré sa zobrazuje ako žltý pruh nad nepriateľom. Akonáhle je meradlo vyčerpané, môžete spustiť silný výbuch duší, aby ste ich vykryštalizovali a vyradili ich jediným úderom! Nie sú to len nepriatelia, ktorí majú meradlo rozbitia – Jack má tiež, zobrazený vyššie v strede obrazovky dole. Jackov ukazovateľ zlomu sa vyčerpá, keď sa chráni pred útokmi alebo používa Soul Shield. Ukazovateľ sa po čase obnoví, ale Jack bude zaskočený, ak niekedy dosiahne nulu. Buď opatrný!

Ak použijete Soul Shield na blokovanie schopnosti s fialovým názvom, môžete zachytiť a uložiť nepriateľov útok a použiť ho ako okamžitú schopnosť, môžete objaviť všetky druhy zaujímavých a neočakávaných stratégií boja!

Prepínajte medzi prácami v boji

Rôzne zbrane, ako sú veľké meče, dýky a oštepy, určujú prácu postavy, ktorá je nimi vybavená. Získajte nové schopnosti a úlohy prostredníctvom systému vylepšovania postavy nazývaného Job Tree.

Vizuálne prispôsobenie

Vybavte sa zbraňami a výstrojou, aby ste zmenili vzhľad a schopnosti každej postavy v hre.

Režim pre viac hráčov

Zažite kooperatívnu hru v skupine až 3 hráčov prostredníctvom online režimu pre viacerých hráčov. Užite si hlavný príbeh a vedľajšie misie so svojimi priateľmi.

Trailer




Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách