Sturmfront - The Mutant War (Ubel Edition)

39,99 €
29,99 €
Cena bez DPH: 24,99 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 449293
RedEN dabing

Sturmfront - The Mutant War (Ubel Edition) [NSW-]

SturmFront – The Mutant War: Übel Edition je remake debutovej hry Andrade Games, ktorej cieľom je vylepšiť každú predstaviteľnú funkciu: zdvojnásobený obsah, vylepšená hrateľnosť, viac grafiky a viac krvi!

O hre

Bude to koniec?
Píše sa rok 1984 a je koniec sveta, ako ho poznáme. Veľký mor, spôsobený ľudskými rukami, pohltil všetok známy život a vyvrhol nový a cudzí druh stvorenia: mutantov. Zlo, ktoré uniklo z tejto Pandorinej skrinky, stále lojálnej voči mimozemským génom v ich tele, nebolo možné ovládať ľuďmi. Naše prežitie je na nás!

Nový druh
Dr. Hartmuth Griesgram, zlomený a excentrický vedec, ktorý je zodpovedný za stvorenie syntetických ľudí, poslednýkrát aktivuje svoju prekliatu ľudskú manufaktúru, aby predstavil svoj konečný výtvor a poslednú nádej: prototyp bojovej jednotky SturmFront. Bezchybný kyborg navrhnutý pre vojnu.

Pripravte sa na útok na nepriateľa!
Hráte za Siegfrieda von Hammersteina, jedinečnú poloorganickú bojovú jednotku, ktorej jediným účelom existencie je zabíjať a ničiť.
  • Zničte mutantov svojim plameňometom.
  • Použite plameňomet na premenu nepriateľských guliek na drahokamy.
  • Nájdite všetky skryté duše, aby ste odhalili pravdu o vojne mutantov a jej pôvode!
  • Zabite gigantických nepriateľov! Nemajte s nimi zľutovania!
  • Klasická arkádová hra s nádychom guľkového pekla.

Skvelý soundtrack
Hudobný metalový soundtrack umocňuje temnú a agresívnu atmosféru hry. Erzen Luboja, skladateľ hry, sa inšpiroval žánrami Thrash a Death Metal, pričom na hudobnú partitúru mali primárne vplyvy kapely ako Asphyx, Bolt Thrower a Venom.

Trailer

Súvisiace produkty (1)


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách